Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-84WH pret si specificatii tehnice

      Heinner HSWM-84WH este o masina de spalat adaptata cerintelor acolo unde nu exista o retea curenta de apa sau presiunea apei nu este tocmai una buna pentru a folosi un model automat. Desi poate parea destul de rudimentara la prima vedere, aceasta isi face treaba foarte bine pentru care a fost construita, un model cu multe atuuri, disponibila la un pret accesibil.

       Designul este unul simplist dar compact completat de materialele de calitate din care este construita, culoarea alba fiind cea predominanta in aspectul general. Este o masina usor de utilizat, panoul de comanda fiind dotat cu functii intuitive si in plus nu ai nevoie de o conexiune permanenta la o sursa de apa curenta.

       Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 8 Kg in timpul procesului de spalare si de pana la 4.6 Kg la stoarcere. Interiorul este format din doua cuve separate, una pentru spalare si alta de dimensiuni mai mici pentru stoarcere. Acestea sunt inchise ermetic de doua capace transparente care asigura un bun camp de vizibilitate asupra tot ceea ce se intampla la interior. Gura de incarcare are un diametru suficient de mare astfel incat la interior sa poti introduce chiar si rufe mai voluminoase. 

       Simplitatea este litera de lege astfel ca pana si persoanele cu mult mai putina experienta in a utiliza un atfel de dispozitiv se vor descurca foarte bine cu aceasta. Panoul de comanda este dotat cu doua butoane rotative unul pentru selectie timp de functionare iar celalalt pentru setarile selectorului de spalare. Deasemenea este prezent si un alt buton care te va ajuta sa selectezi tipul de stoarcere.

       Programele de spalat/stoarcere au un interval de lucru care poate fi selectat in intervalul 1-15 minute iar viteza maxima de centrifugare este de 1320 rotatii pe minut. Unele lucruri usor murdare ai nevoie de o simpla improspatare, iar pentru acest lucru ai nevoie de programul inmuiere sa fie activ. Odata terminat procesul de spalat masina de spalat te anunta prin intermediul unui semnal acustic. Programul de stoarcere nu porneste in mod automat, fiind nevoie de interventia umana, iar intervalul de stoarcere poate fi stabilit de la 1 minut pana la 5 minute. Pentru a prelua apa, masina de spalat vine dotata cu furtun de alimentare si de evacuare apa. Toate accesoriile de nevoie pentru a pune in functiune masina vin in pachetul comandat astfel: furtun alimentare apa si furtin evacuare. 

    O poti folosi chiar si pe timp de noapte fara a avea probleme din pricina zgomotului produs din timpul functionarii, aceasta fiind un dispozitiv silentios avand un nivel zgomot la centrifugare de 75 dB si in timpul procesului de spalare 62 dB. Sistemul de filtrare cu care vine dotata, permite retinerea tuturilor rezidurilor de natura fibre rezultate de la rufele spalate pentru a impiedica blocarea canalelor de curculatie apa de la interior si a asigura astfel un proces de lucru sigur si stabil.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea nici unei gospodine iscusite: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica oferta pret

 

Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-84WH, 8 kg, 4.6 kg, 2 cuve, Alb

Lasă un comentariu