Laptop ASUS X405UA-BM396 – portabilitate la un pret accesibil

      In cazul in care calatoriile se regasesc in mod curent pe agenda ta de evenimente, iar in general preferi sa lucrezi si atunci cand esti in deplasare, iti recomand o alternativa perfecta pentru bagajul de calatorie, si anume laptop ASUS X405UA-BM396. Acesta este un model compact, de dimensiuni mult mai reduse fata de modelele normale, un dispozitiv modern, slim, care va fi usor de purtat dupa tine, indiferent de distanta, greutatea de 1.42 Kg fiind aproape de nesimtit, daca il vei purta intr-un rucsac de spate. In general persoanele cu probleme de coloana, vor aprecia greutatea acestuia, dar mai ales si faptul ca nu este limitat foarte mult din dimensiunile ecranului, cei 14 inchi fiind suficienti pentru a origaniza in fata acestuia orice fel de activitate. ASUS X405UA-BM396 este uimitor de subtire de avand un diametru masurat de numai 18,8 mm.

Laptop ASUS X405UA-BM396 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz, Kaby Lake, 14", Full HD, 4GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics 620, Endless, Dark Grey

      Design-ul este unul relativ simplu, nu apar elemente care sa impuna noutate, dar acest lucru nu trebuie sa ne deranjeze mai ales ca laptopul per total arata foarte bine. Finisajele sunt foarte bine realizate, la fel si coromatica care cu siguranta va atrage atentia multor utilizatori. Carcasa solida si usoara din plastic, ii ofera acestuia avantajul de a cantari nu mai mult de 1.42 Kg. Balamalele sunt rezistente datorita scheletului metalic si sunt suficient de rigide incat sa pastreze pozitia ecranului fara sa vibreze dar in acelasi timp sa permita deschiderea cu o singura mana.

       Ecranul este acelasi display de 14 inchi, Full HD, un model care beneficiaza de caracteristica anti-reflexie, care permite o receptie buna a imaginilor si culorilor chiar si in conditii de luminozitate puternica. Calitatea imaginilor este absolut incantatoare, standardul Full HD avand meritele sale in ceea ce priveste redarea cat mai in detaliu a informatiilor foto/video. Afisajul Full HD ofera, de asemenea, o tehnologie de panoramare de 178 ° pentru a va asigura ca culorile si contrastul raman vii si indraznete, chiar si atunci cand sunt vazute la unghiuri ascutite.

Laptop ASUS X405UA-BM396 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz, Kaby Lake, 14", Full HD, 4GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics 620, Endless, Dark Grey

       Pozitionarea tastelor, este inteligent aleasa, astfel incat spatiul oferit sa fie unul suficient de mare, pentru o precizie buna la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si este familiar cu functii ca drag and drop, multitouch, si scroll up and down. L-am luat la butonat destul de intens, iar sunetul tastelor nu este acelasi de clampanit insistent, butoanele nu se blocheaza asigurand o cursa optima pana la capat, foarte silentios.

      La capitolul performante tehnice, ASUS X405UA-BM396 beneficiaza de un procesor pe 2 nuclee, Intel Core i5 7200U, care ruleaza la frecventa de 2.5 Ghz, posibil maxim 3.1 Ghz in modul Turbo Boost. Acesta a fost configurat pe o arhitectura de tip Kaby Lake, ultima disponibila in ordine cronologica ce ofere un balans optim in ceea ce priveste consumul energetic si performantele in frecventa.

      La capitolul memorie dispune de 4 Gb DDR4, iar socarea de date se va face pe un SSD ultrarapid de 256 Gb. Am preferat de fiecare data SSD-ul in locul HDD-ului pentru un plus de viteza la incarcarea aplicatiilor din partea de software. Pentru un plus de spatiu de stocare poti alege un serviciu de cloud sau sa achizitonezi un HDD extern dedicat.

      Placa video este un model integrat pe placa de baza, deci nu ar trebui sa avem prea multe pretentii din acest aspect, dar chiar si asa va duce fara probleme anumite jocuri de generatie mai veche. Nu este un laptop gaming, prin urmare nu ar fi fost necesara prezenta unei placi dedicate. Placa video se descurca excelent cu filmele Full HD si chiar Ultra HD.

      La capitolul experienta audio, acesta dispune de doua difuzoare stereo, de 3 W, care folosesc tehnologia SonicMaster, dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. De asemenea, ofera optiuni de setare manuala, astfel incat sa puteti controla complet mixul audio. 

      Pe partea de conectivitate, laptop-ul Asus beneficiaza de numeroase porturi de conectare astfel: 3 porturi USB, doua 2.0 si altul 3.0, o iesire HDMI, VGA, iesire audio, suporta bluetooth si conexiune la internet prin LAN de pana la 1000 Mb/s si cititor carduri SD. In ceea ce priveste autonomia pe baterie, acesta este capabil sa ofere un timp de lucru de pana la 8 ore.

Recomandare:

     Este unul din modelele care l-as putea recomanda oricand tuturor, un sistem portabil performant, disponibil la un pret corect: Verifica oferta pret

    In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus

Laptop ASUS X405UA-BM396 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz, Kaby Lake, 14", Full HD, 4GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics 620, Endless, Dark Grey

Lasă un comentariu