Bicicleta stationara Xplorer VEGA pret si specificatii tehnice

      Bicicleta stationara Xplorer VEGA este solutia perfecta pentru a incepe o viata sanatoasa, plina de miscare, care sa te ajute sa slabesti sustinut in mod natural. Miscarea naturala ajuta corpul sa se regenereze singur si in acelasi timp sa scape de greutatea nefireasca in mod unform in toate zonele. Este un model potrivit pentru interiorul unei locuinte, un model compact care va ocupa putil din spatiul util, astfel incat i timp sa nu devina o povara. 

      Constructia aparatului de fitness Xplorer VEGA este una solida, bicicleta arata foarte bine la exterior si inspira in acelasi timp siguranta. Consider ca este excelenta pentru atat pentru incepatori cat si in cazul persoanelor cu un nivel de pregatire fizica mai avansata.

      In functie de nivelul de pregatire poti lucra diferit setand un nivel de dificultate optim pentru puterile personale – 8 trepte de dificultate. Greutatea voalanta este de 4 Kg.

Bicicleta stationara Xplorer VEGA, volanta 4kg

      In zona centrala a ghidonului bicicleta magnetica Xplorer VEGA este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ecranul este unul monocrom, cu afisaj LED. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar pentru statura fiecarei persoane care o va utiliza.

     Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 100 Kg, cum spuneam un model foarte bine construit, capabil sa faca fata unor sarcini peste medie. 

      Pedalele sunt prevazute cu o suprafata antiderapanta care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit. Masoara 95 cm lungime, 60 cm latime si 130 cm adancime, avand o greutate de 22 kg.

     Carcaterul compact al aparatului dar si functiile generale de care dispune, fac din acest dispozitiv o alegere perfecta daca vrei sa desfasori un antrenament complet, in deplina liniste a casei tale.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Bicicleta stationara Xplorer VEGA, volanta 4kg

Lasă un comentariu