Banca multifunctionala Body Sculpture BW3210A pret si specificatii tehnice

    Pentru a avea parte de un antrenament complet este suficient sa achizitionezi banca multifunctionala ce ofera un complex de exercitii avansat astfel incat sa pui la lucru tot corpul tau. E important sa fii mereu in forma iar daca vrei sa ai parte de un exercitiu complet care sa se plieze pentru toate grupele de muschi iti recomand aparatul multifunctional Body Sculpture BW3210A. De multe ori nu acordam atentie exercitiului dar si acesta trebuie facut cu un oarecare simt de raspundere si uniform pentru toate zonele corpului, asa ca uneori daca lucrezi mai mult o zona si le neglijeji pe altele, pot aparea disproportii. Cu noua banca multifunctionala Body Sculpture BW3210A toate aceste probleme vor fi date uitarii, mai ales ca beneficiaza de mai multe zone de lucru unde poti pune in aplicare mai multe exercitii de forta de calitate pentru zone cat mai variate ale corpului.

    Numeroasele exercitii pe care le poti incerca cu aceasta banca multifunctionala te vor stimua de fiecare data astfel incat sa nu intervina in timp monotonia. O diversitate destul de bogata de exercitii care iti vor stimula forta fizica pentru antrenarea tuturor grupelor majore de muschi: spate, piept, brate si picioare.  Printre exercitii le putem enumera pe urmatoarele: abdomen, picioare, piept, biceps, triceps si umeri. Exercitiile variate te vor ajuta sa cresti rezistenta la efort si sa arzi caloriile intr-un interval mai scurt. O sedinta dusa pana la capat cu acest aparat revolutionar te va scapa de un numar de calorii cu pana de 3 ori mai mare decat un antrenament traditional cu o bicicleta fitness. Miscarile variate efectuate in mod repetat va arde caloriile extrem de repede, pentru a obtine astfel un corp bine sculptat, modelat uniform pe toata suprafata sa. 

     In partea inferioara aceasta banca de antrenament complexa este insotita si de un suport special pentru antrenamentele pentru picioare cu doua zone din burete si mansoane din cauciuc ce vor asigura un confort deplin. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica.

    Banca multifunctionala este ideala pentru a exersa acasa, indiferent de nivelul de pregatire. Reglajele de dificultate, inaltime si pozitie a diverselor elemente de structura se face prin miscarea cheii de siguranta, in mod manual. Banca nu dispune de un cadru din otel rezistent, iar scaunul de pozitie poate fi ajustat in 6 nivele mai sus sau in jos in functie de constitutia personala. Greutatea maxima suportata este de 120 Kg. Un avantaj important oferit de acest aparat este si faptul ca dupa fiecare exercitiu acesta poate fi pliat, pentru a ocupa mai putin din spatiul util al casei dumneavoastra.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Banca multifunctionala Body Sculpture, BW3210A