Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW1 pret si specificatii tehnice

     Masinile de spalat de la Arctic sunt mereu la cautare pe piata de electrocasnice datorita pretului destul de accesibil dar si a dotarilor care te vor ajuta sa speli mai usor rufele, econom si eficient. Acest lucru a fost valid pana acum la prima generatie de masini de spalat, dar incepand cu noua generatie, din care face parte si modelul despre care vom vorbi astazi, Arctic APL61012BDW1, vom vedea ca multe din aspectele trecutului au fost imbunatatite. Fiind un brand autohton, pretul nu primeste adaos comercial la importul peste granita, astfel ca la un pret mai mic, masina de spalat Arctic APL61012BDW1 ajunge sa aiba aceleasi dotari disponibile pe masini mai scumpe. Romanii de la Arctic s-au perfectionat constant, Arctic APL61012BDW1 fiind o masina de spalat nesperat de buna, care va veni in ajutorul acelora care isi doresc fiabilitate crescuta, programe de lucru din abundenta pentru a spala rufele tale din tesaturi diferite, cu pete de o consistenta variata.

    Luand in seama si aspectul locuintelor in care traiesc romanii, cei de la Arctic s-au concentrat sa realizeze o masina de spalat cat mai compacta, un model Slim descrisa de urmatoarele valori: 84 x 60 x 41.5 cm. Aparatul de spalat Arctic APL61012BDW1 are o constructie solida, dominat de un design care urmareste liniile clasice, fara elemente decorative care sa emita pretentii, culoarea predominanta de jos pana sus fiind albul. Capacitatea utila pe care Arctic APL61012BDW1 o pune la dispozitie utilizatorului este de 6 Kg rufe, procesul de spalare desfasurandu-se la o viteza maxima de 1000 rpm. Incarcarea este una standard, prin fata, fiind nevoie sa deschizi usa hubloului pentru introducerea rufelor la interior.

     Panoul de comanda este unul usor de analizat si lucrat cu el, toate comenzile fiind actionate prin alegerea optiunii potrivite din seletorul de programe, temperatura sau durata de lucru. Activarea functiilor specifice va fi semnalizata in zona de comanda prin aprinderea de becuri LED. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor cu taste putem face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. In dreapta selectorului de programare se afla 4 butoane cu taste cu functii de prespalare, clatire suplimentara, fara rotire centrifugare si pauza start. In dreapta panoului de comanda se afla si sertarul cu 3 compartimente pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului.

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW1, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

     Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent poliplex iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 52 de litri, avand diametrul hubloului de 32 cm. Deschiderea hubloului se realizeaza la 170 de grade. Grila formata din cele 15 programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa si a excesul de apa Aqua Safe, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta acoperita cu un strat de nichel care o protejeaza de rugina si ii asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si cu depuneri de calcar cu 40% mai mici. Astfel ca masina va functiona eficient si economic pentru mai mult timp, iar costurile de intretinere ale ei vor fi mai reduse.

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW1, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

     Design-ul special, al tamburului creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Arctic dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Masina de spalat beneficiaza si de un asa numit sistem Flow Control ce realizeaza o sigilare a scurgerii pentru a pastra detergentul in masina pana in momentul clatirii.

     Poti alege intre cele 15 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: clatire, prespalare, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, sport, camasi spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Arctic sunt: programul de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate fara a le deteriora si te bucuri de ele pe termen lung. Cu programul Bumbac Eco 40°C,60°C speli eficient hainele rezistente din bumbac, cu un consum redus de energie si apa. Programul bumbac cu apa rece si cu apa la temperatura de: 40°C,60°C cu prespalare si 90°C. Sintetice 40°C,60°C la acest program este destinat hainelor care necesita o spalare atenta, precum cele din material sintetic sau amestec cu bumbac. Sintetice cu apa rece. Programul Mixt 40°C ce permite spalarea in acelasi timp a articolelor din bumbac sau materiale sintetice, de aceeasi culoare. Poti spala tesaturi diferite in cele mai bune conditii, dintr-o singura incarcare. Cu programul dedicat ECO bumbac, articolelor din materiale bumbac vor fi curate si mereu gata de purtare, acestea trecand printr-un proces de spalare la temperatura joasa de 40-50 de grade. Astfel, hainele vor rezista mai mult timp. Programul de spalare manuala la 20°C este dedicat hainelor care nu se spala in masina de spalat in mod obisnuit. Cu acest program speli rapid si fara efort chiar si rufele pentru care spalarea manuala ar consuma timp si efort. Programul Lana la 40°C permite spalarea articolelor din lana, fara a le deteriora. Acum poti spala hainele din lana in siguranta si fara efort. Programul Rapid 30 minute este cel mai scurt program de spalare, destinat unui volum mic de rufe cu un grad redus de murdarie. Obtii prospetime de durata pentru rufele pe care le porti zilnic, in cel mai scurt timp posibil. Programul Economic la 20°C permite spalarea rapida si economica, cu detergent lichid, a unei cantitati de maxim 3 kg de rufe. Cu acest program faci economii importante chiar si atunci cand trebuie sa speli o cantitate redusa de haine. Improspatare este un program dedicat hainelor purtate o singura data, care nu necesita un ciclu complet de spalare. Programul Antisifonare unde ciclul de stoarcere este divizat in mai multe etape, pentru o actiune mai delicata asupra hainelor. Cu programul dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar si fara consum excesiv de energie si apa. Cu programul Stoarcere si Evacuare se adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si ajuta la evacuarea completa a apei din masina. Cu acest program Arctic iti ofera posibilitatea de a-ti configura spalarea asa cum vrei. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinerea si asistenta expertilor de la Arctic, in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului. 

     Masina Arctic are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9899 litri si de energie in program standard de 0,75 kWh/ciclu si 148 kWh/an consum in medie anual. Acest consum a fost calculat la 220 de cicluri standard de spalare pentru program bumbac la 60°C şi 40°C la capacitate maxima si partiala, precum şi consum de energie in mod oprit şi inactiv. Consumul real va depinde de modul de utilizare al masinii.

Recomandare:

       Primesti garantie extinsa la 5 ani daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW1, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

       

Lasă un comentariu