Cuptor electric cu plite Star-Light CER-4833HP pareri si specificatii de functionare

    Dupa succesul raportat anul trecut, Star-Light brandul romanesc ce activeaza pe piata de la noi de aproape 3 ani de zile a continuat sa isi diversifice gama de produse, sa le faca mult mai competitive mentinad acelasi nivel al pretului accesibil de pana acum. In zona de cuptoare electrice au fost lansate cateva modele anul trecut ce s-au dovedit un real succes, fiind mai mereu in preferintele clientilor, lucru care s-a concretizat prin vanzarile bune la aceasta categorie. Star-Light CER-4833HP este un fel de succesor, un model ce aduce clientului final mai multe imbunatatiri dupa cum vom vedea in continuare, un cuptor electric inovativ care acum vine dotat si cu plite expuse in zona de exterior. Star-Light CER-4833HP este un cuptor electric simplu de utilizat, care te va ajuta de fiecare data sa pregatesti pentru tine si familia ta o masa gustoasa atunci cand il vei folosi. Desi seamana cu un cuptor cu microunde acesta nu este tocmai unul asemanator, Star-Light CER-4818 fiind dotat cu o multime de functii menite sa iti usureze viata la bucatarie.

      Star-Light CER-4833HP are un design extrem de placut, acesta fiind construit din materiale de calitate cu insertii din inox care vor face ca acesta sa fie remarcat imediat in bucataria ta. Usa de acces la interior este prevazuta cu un geam termoizolant care face o priza buna la inchidere pentru un control bun al temperaturii la interior si un consum de energie electrica limitat. In partea superioara acesta vine dotat cu doua plite electrice de 1000 W si 700 W. 

     Aparatul de gatit electric StarLight este complet de culoare negru exceptie facand geamul usii de acces (geam transparent), cantareste 10.9 Kg si are urmatoarele dimensiuni: 592 X 417 X 390 mm. Interiorul poate fi custumizat ca spatiu in functie de nevoile personale, starndard aparatul beneficiind de 2 nivele de gatit, grill-ulc e face delimitarea poate fi scos afara in cazul in care introduci la interior mai voluminoase.

Cuptor electric cu plite Star-Light CER-4833HP, cuptor 1600W, 48L, 230 de grade, Convectie, Rotisor, Grill, Iluminare, Termostat, Putere plite 1000W+750W, Negru

     Din meniul programabil vei putea selecta pana la 6 programe distincte pentru a gati cele mai delicioase retete pentru cei dragi. Este destul de spatios la interior, unde vei putea pregati pana la 48 de litri alimente. Capacitatea mare si functiile de rumenire sau coacere diversificata, il fac pe acesta sa fie oricand o alegere de luat in seama pentru orice gospodina. Temperatura de lucru poate fi modificata treptat in una din cele 4 trepte disponibile folosind un selector de comanda. Poti oricand verifica tot ceea ce se intampla la interior apeland la functia de iluminare interior pentru a verifica starea preparatelor. 

     Functia rotisor, incorporata in cuptorul electric Star-Light, te va ajuta sa rumenesti usor fara prea multe “interventii” bucate delicioase din carne de pui, porc, vita, curcan, rata sau miel. Pentru o consistenta si rapiditate in prepararea alimentelor, cuptorul Star-Light CEC-3015M beneficiaza si de functie convectie aer cald. Ventilatorul si sistemul de evacuare sufla aerul fierbinte peste si in jurul alimentelor si apoi il evacueaza din cuptor. Acest lucru are ca rezultat distributia uniforma a aerului fierbinte in jurul alimentelor pentru a le ajuta sa se coaca in mod uniform si intr-un timp mai scurt. Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimenteacestea se vor gati cu aproximativ 25% mai rapid decat la coacerea conventionala. Alimentele rumenite, cum ar fi carnurile sau legumele, beneficiaza din plin de coacerea cu convectie. Acestea se vor gati mai repede, mai uniform, si cu cat mediul in care se prepara este mai uscat cu atat mai frumoasa va fi crusta crocanta de la exterior.

      Gratie temperaturii presetate constante acesta reduce considerabil timpul de coacere gatind astfel mult mai rapid mese delicioase pentru cei dragi precum: prepararea puiului intreg, a pizzelor delicioase, a tavilor cu placinte sau a diferitelor sosuri care necesita prepararea la cuptor.

     Principalele functii disponibile pentru acest model sunt:

– functie grill – perfect pentru a pregati friptura
– functie timer – monitorizeaza timpul de pregatire al retetei
– oprire automata – se opreste automat in cazul in care nu mai este folosit o perioada de timp mai indelungata
– semnal acustic – odata ce timpul a expirat, vei fi avertizat acustic ca poti servi masa.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Cuptor electric cu plite Star-Light CER-4833HP, cuptor 1600W, 48L, 230 de grade, Convectie, Rotisor, Grill, Iluminare, Termostat, Putere plite 1000W+750W, Negru