Prajitor de paine Star-Light TRD-850C pret si specificatii tehnice

    Prajitorul de paine Star-Light TRD-850C ofera posibilitati nenumarate la preparea sandvisurile de dimineata, cu minim de efort. Ideal pentru bucataria dumneavoastra, prajitorul de paine imbina siguranta cu design-ul modern fiind realizat din materiale de cea mai buna calitate, urmand liniile design-ului ergonomic. Design-ul retro ii da o nota speciala, integrandu-se perfect atat in cadrul unui design interior modern si cu atat mai mult al unuia retro.

     Se stie ca micul dejun este la fel de important ca oricare alta masa din timpul zilei, asa ca daca esti adeptul sanatatii nu ar trebui sa sari peste acest moment. Binenteles ca dimineata se obisnuieste in general sa se manance ceva mai usor, iar o idee buna de pregatire a mesei poate insemna si achizitionarea unui prajitor de paine performant asa cum este si Star-Light TRD-850C. Cei 850 W ii permit acestuia sa se incalzeasca rapid si implicit sa scurteze timpul de rumenire a feliilor de paine.

Prajitor de paine Star-Light TRD-850C, 850 W, 2 felii, Grad de rumenire ajustabil, Functie dezghetare, Inox/Crem

      Acesta poate pregati simplu si rapid un sandwich avand capacitatea de a prelucra pana la doua felii in acelasi timp. Feliile de paine poti fi prajite dupa preferinte, acesta avand posibilitatea de a alege gradul de rumenire (7 nivele) pentru procesul de prajire. Daca te-ai razgandit poti anula oricand procesul de prajire selectand comanda Cancel. Alte functii disponibile pentru acest aparat sunt cele de dezghetare sau reincalzire. Firimiturile, unul dintre cele mai neplacute lucruri la un prajitor, de aceea TRD-850C este dotat cu o tava pentru colectarea acestora, pentru a facilita curatarea lui.

Recomandare:

       Este exact ceea ce iti trebuie, ieftin, eficient intr-un cuvant tot ceea ce iti trebuie pentru acasa: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

 

Prajitor de paine Star-Light TRD-850C, 850 W, 2 felii, Grad de rumenire ajustabil, Functie dezghetare, Inox/Crem

Lasă un comentariu