Cafetiera Star-Light CTF-900SS pret si specificatii tehnice

      Star-Light CTF-900SS este o cafetiera electrica care te va ajuta in fiecare dimineata la prepararea cafelei, in cel mai scurt timp posibil. Modul de operare este simplu si intuitiv datorita interfetei cu afisaj electronic, care te va ghida de fiecare data in ceea ce priveste pasii pe care trebuie sa ii urmaresti la fiecare moment. In partea laterala a cafetierei este situat panoul de control ce permite setarea parametrilor de lucru prin atingerea zonelor de comanda cu actionare Touch-Control. Optiunile active sunt semnalizate in cadrul displayului generos frontal, ce permite afisarea duratei, timpului intarziat de pornire, indicator apa si timer inchidere automat. Nu este nevoie sa parcurgi mereu aceste functii, deoarece aparatul dispune si de functie memorie ce retine setarile cele mai des utilizate pentru a oferi utilizatorului combinatia perfecta alasa de el cel mai des. 

     Alimentarea se face de la priza, iar puterea sa este de 900 de watti. Aceasta cafetiera metalica Star-Light CTF-900SS este ideala pentru persoanele care doresc o calitate excelenta, atat a aromei, cat si a design-ului. Vasul termoizolant cu pereti dubli va mentine cafeaua proaspata si fierbinte mai mult timp, totul pentru confortul tau. In functie de timpul si momentul zilei in care doresti sa fie gata cafeaua poti programa procesul de finalizare a cafelei astfel incat aceasta sa fie deja preparata in momentul cand te trezesti. 

      Capacitatea maxima pentru rezervorul de apa este de 1.5 litri, timp in care poti prepara pana la 12 cesti de cafea. Cafetiera este prevazuta si cu plita incalzita, astfel ca daca lasi un timp mai indelungat cafeaua, aceasta se va pastra la o temperatura optima, usor calda, ca si cum ar fi fost atunci pregatita.

      In caz de inactivitate, sistemul de oprire automat va scoate din functie cafetiera StarLight, ca element de prevenire a incidentelor neprevazute. Piciorusele anti-alunecare asigura o aderenta buna pe orice suprafata astfel incat aceasta sa aiba stabilitate. Cand nivelul cafelei macinate este unul redus, sau apa din rezervor s-a terminat, aparatul declanseaza prn trimiterea de semnale luminoase in zona de panou de comanda. Aparatul se opreste automat si nu reporneste decat in conditiile in care necesitatile proprii sunt indeplinite. Apa ce intra in sistem este trecuta printr-un filtru lavabil ce retine impuritatile exterioare. 

   Sistemul anti-alunecare format din ventize din cauciuc il fixeaza bine pe pozitie astfel incat acesta sa nu se miste de pe loc in timpul procesului la care va fi supus si de la vibratii. 

Recomandare:

         Este alegera perfecta daca iti doresti sa te bucuri de o cafea proaspat facuta la primele ore ale diminetii: Verifica oferta pret


        Zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Cafetiera digitala Star-Light CTF-900SS, 900 W, 1.5 l, Timer, Display LED, Inox

Lasă un comentariu