Laptop ASUS X541UA-DM1223 pret si specificatii tehnice

      Un laptop pentru a sustine performanta trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici importante, un design care sa implice materiale de calitate in constructie si prezenta unor componente hardware care sa sustina sarcini de lucru variate. ASUS X541UA-DM1223 este un laptop adaptat cerintelelor unui utilizator care este in cautare de performanta dar in acelasi timp isi doreste sa nu dea foarte multi bani pe un astfel de model, fiind o alegere foarte inspirata la momentul actual. Designul este dominat de elemente cu aspect metalic de culoare negru-maro in format slim, suprafata portabilului fiind atat de bine prelucrata incat de la distanta ar parea a avea o suprafata metalica. Carcasa unibody este construita din plastic prin turnare si ofera o rezistenta foarte buna, balamalele de asemenea sunt solide si au la baza un schelet metalic.

    ASUS X541UA-DM1223 ofera un nivel optim de confort si in ceea ce priveste utilizarea tastaturii, cu spatii bine definite, pentru o precizie absoluta la tastare. Butoanele sunt actionate cu acuratete, nu sunt zgomotoase si sunt placute la atingere. In partea de jos se regaseste si zona de TouchPad, care raspunde bine la comenzi, completand acest design destul de inspirat. Tastatura de dimensiuni complete fabricata dintr-o singura bucata ofera o experienta de tastare foarte confortabila. Sistemul imbunatatit de asamblare ofera o cursa de doar 2.3mm si reduce timpul de revenire al tastelor, permitand astfel o experienta de tastare mult mai solida si cu un nivel de raspuns excelent.

     Display-ul de 15.6 inchi suporta rezolutii Full HD, cu 1920 x 1080 pixeli, culorile sunt bine definite sub aspect luminozitate si contrast iar caracteristica anti-glare va elimina efectul de lucire intensa in cazul in care folosesti laptopul intr-o zona cu multa luminozitate. Este un display de calitate care ofera un unghi de vizibilitate excelent. Tehnologia Backlight permite amplifica fenomenul de luminozitate atunci cand il folosesti in conditii de intuneric, favorizand astfel o perceptie mult mai buna a imaginilor

Laptop ASUS X541UA-DM1223 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, 4GB, 256GB SSD, DVD-RW, Intel® HD Graphics 620, Endless OS, Chocolate Black

     Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel i3 7100U tactat la o frecventa nominala de 2.4 Ghz. Memoria RAM de 4 Gb DDR4 are o frecventa de functionare de 2133 Mhz, fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. Stocarea datelor se face cu ajutorul unui SSD ultrarapid de 256 Gb. Avantajul de a avea un SSD instalat la bord va permite operarea la viteza maxima de acces la date, sistemul de operare se va incarca in cateva secunde, la fel si celalalte aplicatii ce vor fi accesate de utilizator. Arhitectura este una de tip Kaby Lake, una de noua generatie ce promite atat un consum moderat din partea componentelor hardware cat si viteze bune de acces la date. Pe partea de software, sistemul de operare este Endless OS, o versiune free a unui sistem construit pentru mediul incepator, care poate fi rescris usor cu un Windows dupa preferintele fiecaruia.

     Placa video este una integrata la bord, ASUS X541UA-DM1223 nu este un model viabil in cazul in care doresti sa experimentezi jocuri video cu necesar grafic consistent. Anumite jocuri de generatie mai veche nu vor avea deloc probleme sa fie rulate, la fel si filme sau seriale in format Full HD sau BluRay.

      Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5-6 ore in conditii de utilizare medie. Imi place si faptul ca nu este greu, cantareste aproximativ 2 Kg iar suprafetele laterale sunt foarte subtiri.

     Ai posibilitati multiple de conectare cu alte device-uri prin multitudinea de porturi cu care acesta a fost inzestrat astfel: un port USB 3.0 si altul 2.0, o iesire HDMI, VGA, conectare la internet prin LAN (RJ-45) si wireless, si iesire audio. Laptopul beneficiaza deasemenea si de o camera web care filmeaza la o rezolutie HD si are incorporat si un microfon. Placa de retea suporta internet de mare viteza de pana la 100 Mb/s.

Recomandare:

      Laptopul ASUS X541UA-DM1223 indelineste toate conditiile necesare sa fie o achizitie de succes, prin performantele oferite, design si fiabilitate, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, oferta excelenta: Verifica pret redus

 

Laptop ASUS X541UA-DM1223 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, 4GB, 256GB SSD, DVD-RW, Intel® HD Graphics 620, Endless OS, Chocolate Black

Lasă un comentariu