Laptop ASUS Max X541UA-GO1709 pret si specificatii tehnice

     ASUS Max X541UA-GO1709 este un laptop care cu siguranta iti va atrage atentia, culoarea mata in nuanta rosu viu aprins fiind mai mult decat unicata daca iti doresti sa atragi admiratia celor din jur. Configuratia hardware il recomanda ca fiind potrivit pentru un utilizator obisnut cu pretentii medii in ceea ce priveste performantele tehnice, pentru a fi utilizat in navigarea online, programele office, putina programare si contabilitate. Procesarea nu este elementul principal pe care sa se bazeze acesta, la fel fi utilizatea acestuia folosind jocuri video, deoarece configurarea la nivel hardware este una de nivel mediu. Un utilizator obisnuit nu va simti aceste neajunsuri, pretul dar si designul fiind avantaje suficient de bune astfel incat sa desfasori activitati obisnuite cu acesta.

    Design-ul laptopului este simplu dar destul de elegant, si va acapara imediat atentia celor din jur inca de la prima utilizare. Suprafata de culoare rosu metalizat se simte bine la atingere si arata excelent din punct de vedere estetic. Cele doua balamele cuprinse in doua zone de sustinere permit rabatarea ecranului cu usurinta pana la un nivel de 165 de grade.

      Accesul la tastele de interes se face rapid, iar spatiu dintre acestea este suficient de mare astfel incat tu sa te bucuri de precizie la tehnoredactat si navigare online. Touchpad-ul pozitionat central raspunde bine la comenzi si vine dotat si cu suport multi-gesture.

 

Laptop ASUS Max X541UA-GO1709 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz, Kaby Lake, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, Endless OS, Red

 

      Display-ul de 15.6 inchi suporta rezolutii in format Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt transmise in fata auditoriului precis, fara imperfectiuni la o luminozitate potrivita. Este un display de calitate care ofera un unghi de vizibilitate excelent. Tehnologia Backlight permite amplifica fenomenul de luminozitate atunci cand il folosesti in conditii de intuneric, favorizand astfel o perceptie mult mai buna a imaginilor. 

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i3 7100U realizat pe arhitectura Kaby Lake tactat la frecventa nominala de 2.4 Ghz. La capitolul memorie acesta poseda 4 Gb RAM de generatie DDR4 iar pentru stocarea datelor ai la dispozitie un HDD de 500 Gb care ruleaza la viteza de 5400 rpm. Sistemul de operare este Endless Os, o versiune software gratuita ce ofera o interfata intuitiva utlizatorilor incepator. La nevoie acesta poate fi inlocuit cu orice versiune Windows, mai noua sau mai veche.

      Placa grafica este una integrata si ofera suportul necesar rularii in bune conditii a filmelor si serialelor in format HD si Full HD. Nu este un laptop pentru gaming dar poate rula anumite jocuri la rezolutii minime. 

       Poti conecta si alte dispozitive la acesta deoarece poseda numeroase porturi de conexiune printre care: o iesire USB 2.0 si alta 3.0, iesire HDMI, iesire audio cu mufa generala pentru casti si microfon. Pentru cei care folosesc Skype sau retelele sociale, acesta vine dotat si cu camera web integrata de tip VGA. Poti conecta orice dispozitiv mobil la acesta folosind tehnologia bluetooth 4.0. Pentru conectarea la internet acesta beneficiaza de tehnologie Wi-Fi dar si un port LAN RJ-45.

       Acumulatorul Li-Polymer de capacitate 3 celule ii va oferi acestuia o autonomie pe baterie de pana la 6 ore in conditii de utilizare medie. Placa de retea suporta internet de pana la 100 Mb/s. 

Recomandare:   

          Laptop-ul ASUS Max X541UA-GO1709 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

          Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

          Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Laptop ASUS Max X541UA-GO1709 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz, Kaby Lake, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, Endless OS, Red

Lasă un comentariu