Bicicleta spinning Kondition, Konditon BSP-8800 pret si specificatii tehnice

     Bicicleta spinning, Kondition, BSP-8800 de culoare negru este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Acest model imita mersul pe o bicicleta obisnuita in aer liber. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru urmatoarelor grupe de muschi: cvadriceps, biceps femural, fesieri si gambe, ce va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 
     Bicicleta spinning, Kondition, BSP-8800 va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model cu dimensiunile reglabile (L, l, H) cm 112 x 51 x 127 are o greutate de numai 40,5 Kg si nu ocupa mult loc, avand si 2 roti pentru transport in fata. 
      Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu privire la: timpul, viteza, distanta si calorii. Kondition, BSP-8800 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa sau afara in curte. Aparatul are 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare de la picioare, ce pot fi accesate de variatorul mecanic de presiune cu sistem de franare magnetic prin frecare, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta dubla avand un diametru de 50 cm, cu o greutate de 18 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Bicicleta spinning Kondition, BSP-8800 are pedale aderente, dotate cu cureluse reglabile pentru o fixare mai buna a picioarelor pe pedale. Transmisia de la sistemul de pedalare la volanta se realizeaza prin lant. Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Axul care sustine o pereche de brate fixe de sprijin pentru maini au in dotare si o pereche de cotiere din burete moale care au rolul de a relaxa coloana in timpul exercitiului. Ghidonul are si un sistem mecanic de reglaj in inaltime in functie de inaltimea dv. In plus si saua acestui model, facuta dintr-un material sintetic moale are si ea la randul ei un sistem de reglare pe verticala si orizontala, pentru o pedalare cat mai comoda. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 120 Kg.

     Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati inaltimea aparatului si a sei; Se regleaza nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta fitness performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul exercitiilor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

      Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta spinning Kondition, BSP-8800

Lasă un comentariu