Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720G pret si specificatii tehnice

      Curatenia nu trebuie neglijata asa ca in cazul in care vechiul aspirator nu mai face fata, e cazul sa treci la altul nou, iar recomandarea noastra este Star-Light ACVS-720G. Nu este un aspirator foarte sofisticat, toate functiile fiind asemanatoare cu cele ale unui dispozitiv clasic, acesta fiind o alegere prefecta daca nu ai prea multe pretentii in ceea ce priveste dotarile tehnice. Binenteles si pretul este unul pe masura, nu costa foarte mult dar isi face treaba la fel de bine ca un dispozitiv de aspirare mai scump. Cele doua roti de deplasare situate la baza sa fac ca acesta sa fie usor de deplasat oriunde in casa dupa tine.

     Constructiv, acesta arata foarte bine, este de culoare albastru-gri, iar functiile si modurile de lucru sunt cele uzuale, nimic complicat. Fiind un aspirator fara sac ai avantajul de a-l putea curata usor, economisind astfel timp sau poti evita imprastierea prafului in casa in timpul operatiunii de curatare. 

     Acesta vine dotat si cu un motor destul de puternic (700 W) care ii ofera o putere de aspirare de 170 W, suficient de buna astfel incat sa retina chiar si particulele mici de praf. Il poti folosi oriunde pe suprafata uscata atat covor, parchet sau gresie. Odata ce l-ai bagat in priza si ai montat si furtunul de aspirare poti curata o zona de pana la 8 metri in jurul sau. Accesoriul de colectare murdarie care se monteaza la capatul furtunului acopera o suprafata destul de mare astfel incat in doar cateva miscari sa acoperi o suprafata cat mai mare din casa ta. Puterea exercitata de motor ii asigura acestuia o forta suficient de mare pentru a atrage la interior particule de murdarie de diferite dimensiuni, mai mari sau mai mici fara prea mult efort din partea utilizatorului.

Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720G, 2 l, Tub telescopic, 700 W, Putere variabila, Filtru HEPA, Albastru/Gri

     Toata murdaria este colectata la interior in zona special destinata de capacitate 2 litri. Dotat si cu filtru HEPA pentru retinerea particolelor fine de praf, acesta isi va demonstra eficienta in timp. Dimensiunile acestuia, relativ mica in comparatie cu alte modele de acelasi tip, iti ca da posibilitatea sa ajungi chiar si in acele zona mai greu accesibile. Este un aparat foarte bine construit tehnologic, care nu imprima un zgomot foarte mare, un nivel optim, astfel incat sa nu deranjeze toti vecinii.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720G, 2 l, Tub telescopic, 700 W, Putere variabila, Filtru HEPA, Albastru/Gri

Lasă un comentariu