Aragaz rustic Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL – Review si specficatii

     Cei de la Studio Casa sunt preferatii mei atunci cand vine vorba de a alege un aparat de gatit care sa imbine perfect doua detalii esentiale, performanta si designul, acestia avand pe piata lansate mai multe aragaze, printre care si modelul Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL. Daca aspectul dorit pentru locuinta ta trebuie sa indeplineasca si conditia de a fi cat mai clasica, cu piese de mobilier si aparate electrocasnice ce simuleaza perioada anilor trecuri, Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL indeplineste si acest criteriu fiind un aparat cu un design retro ce nu se diferentiaza foarte mult de cele actuale, mai ales ca dotarile la nivel de functionalitate sunt unele exceptionale. 

     Panoul de comanda al aragazului are 6 butoane rotative clasice cu ornamente aurite, cu control mecanic, pozitionate deasupra usi aparatului, ce monitorizeaza toate functiile si zonele de temperatura ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: 4 butoane rotative clasice cu variator de putere, pentru actionarea celor 4 arzatoare ale plitei, 3 dintre ele cu alimentare pe gaz metan si unul cu alimentare electrica; In partea dreapta a panoului se afla butonul rotativ mecanic termostatat de actionare arzator cuptor cu alimentare pe gaz metan, cu selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa optam pentru nivelul de emisie caldura pentru flacara de la interior. In plus panoul aragazului mai este dotat si cu doua butoane ce actioneaza sistemul de aprindere electric la doua maini a arzatorului de la cuptor si a sistemului de iluminare a cavitati cuptorului. Aceasta interfata clasica cu 6 butoane mecanice, ofera acces direct la temperatura si la modurile de incalzire practice. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil.

     Usa cuptorului din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul usii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Retetele de pe interiorul usii cuptorului ofera informatii practice privind tipurile de alimente, temperatura si timpul de preparare, pentru orientarea noastra culinara. Datorita uşii cu 2 straturi de sticla şi sticlei reflexive speciale, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. Datorita noului sistem de balamale, usa acestui cuptor poate fi demontata pentru o curatare mai usoara. In plus cele 2 panourii din sticla demontabile ale acestei usşi sunt usor de curatat. Astfel, putem accesa fiecare parte a cuptorului, chiar si locurile greu accesibile. Capacul de protectie al plitei aragazului este din sticla. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este dotat cu doua ghidaje cu role care asigura deschiderea uşoara şi silenţioasa a acestuia.

      Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior foarte mare de 62 litri, fiind dotat cu: iluminare interioara cu bec de 40 W, tava pentru scurgere grasimii, tava pentru dulciuri si gratar din sarma. Acest aragaz cu cuptor mixt este dotat cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Datorita capacitații de 62 de litri, acest cuptor este foarte incapator. Cuptorul are in dotare ghidaje de sarma pentru tavi. Fiind realizate din otel cromat, ghidajele laterale demontabile asigura stabilitatea tavilor de copt si facilitează glisarea la introducerea si scoaterea acestora din cuptor. Ghidajele pot fi scoase si spalate in masina de spalat vase. Design-ul acestui cuptor este inspirat de forma cuptoarelelor traditionale pentru paine alimentat cu lemne. Cu marginile netede si rotunjite pe panoul din spate si forma de bolta de sus, asigura o mai buna circulatie a aerului cald in interior. Manerul metalic de la usa aragazului si finisajele de culoare aurie, da o dinstinctie deosebita aparatului. Modelul  avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 90 x 60 x 60 si o greutate neta de 40 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

    Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: incalzire inferioara si superioara, ce permite o distributie uniforma a caldurii la nivelul incintei de la interior. Datorita acestui sistem de incalzire cuptorul ofera o coacere uniforma pentru prajituri, fursecuri si produse de patiserie. Functia de incalzire superioara, consta in caldura emisa de rezistenta din partea superioara a cuptorului. Aceasta functie este potrivita pentru incalzirea alimentelor sau pentru rumenire. Aceasta functie este ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza. In plus functia este eficienta doar pentru gatirea preparatelor pe un singur nivel al cuptorului, de obicei pe raftul din mijloc (nivelul 2). Preparatul se poate muta mai sus sau mai jos in functie de preferintele pe care le ai la coacere. Daca vrei sa fie preparatul mai rumenit, il poti muta pe un raft mai sus, mai aproape de caldura din partea superioara. Cu functia Rotisor vei putea gati intr-un mod inedit carnea de pui astfel incat aceasata sa fie patrunsa uniform din toate partile.

      Acest model are interiorul din email ceea ce ne va permite sa il stergem rapid si usor. Ca si functii de siguranta putem aminti sistemul de mentinere rece al usii. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. Pentru acei oameni care doresc sa prepare acasa paine, lasagna, tarte sau alte feluri de mancare similare, cuptorul are o tava speciala, adanca de 5 cm. Tava este emailata, pentru a putea fi mai usor curatata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curatare. În plus, peretii cuptorului nu se vor mai murdari asa usor, deoarece marginile tavii sunt usor ridicate, pentru a impiedica scurgerea de grasime.

       Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul. Accesoriile aragazului mixt sunt urmatoare: 2 tavi si 1 raft gratar cromat.

      Suprafata plitei de culoare beige fiind din email are un design elegant si este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare din fonta emailate au un design continuu, fara a mai fi necesar sa va chinuiti   sa ridicati oalele grele de pe plita. Plita aragazului este una hibrida, 3 dintre ochiurile de foc fiind alimentate la reteaua de gaz plus un alt ochi ce beneficiaza de alimentare electrica. Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica prin scanteie integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea poti achizitiona pachetul la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Aragaz rustic mixt Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL, 3 Arzatoare gaz + 1 electric, Cuptor electric, Aprindere integrata, Rotisor, 60 cm, Avena

Lasă un comentariu