Aragaz rustic Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL pret si specificatii tehnice

    Daca consideri ca bucataria ta are nevoie de un upgrade in ceea ce priveste un aragz nou, alege cu incredere aparatele de gatit pe gaz de la Studio Casa, specialistul numarul 1 daca e sa ne raportam la calitatea produselor oferite, functionalitate dar si design. Aragazul Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL ofera utilizatorului un nou design, special conceput pentru aceeia dintre noi care doresc sa amenajeze interiorul casei avand un aer boem, dominat de elemente de design care sa ne aduca aminte de vremurile de demult. Cu un design care arata mai degraba clasic, dominat de elemente specifice rustice, aragazul Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL pastreaza destul de multe functii care ofera utilizatorului un mod de functionare modern, care se aseamana cu alte produse de top. 

      Panoul de comanda al aragazului are 6 butoane rotative clasice cu ornamente aurite, cu control mecanic, pozitionate deasupra usi aparatului, ce monitorizeaza toate functiile si zonele de temperatura ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: 4 butoane rotative clasice cu variator de putere, pentru actionarea celor 4 arzatoare ale plitei, 3 dintre ele cu alimentare pe gaz metan si unul cu alimentare electrica; In partea dreapta a panoului se afla butonul rotativ mecanic termostatat de actionare arzator cuptor cu alimentare pe gaz metan, cu selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa optam pentru nivelul de emisie caldura pentru flacara de la interior. In plus panoul aragazului mai este dotat si cu doua butoane ce actioneaza sistemul de aprindere electric la doua maini a arzatorului de la cuptor si a sistemului de iluminare a cavitati cuptorului. Aceasta interfata clasica cu 6 butoane mecanice, ofera acces direct la temperatura si la modurile de incalzire practice. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil.

     Usa cuptorului din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul usii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Retetele de pe interiorul usii cuptorului ofera informatii practice privind tipurile de alimente, temperatura si timpul de preparare, pentru orientarea noastra culinara. Datorita uşii cu 2 straturi de sticla şi sticlei reflexive speciale, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. Datorita noului sistem de balamale, usa acestui cuptor poate fi demontata pentru o curatare mai usoara. In plus cele 2 panourii din sticla demontabile ale acestei usşi sunt usor de curatat. Astfel, putem accesa fiecare parte a cuptorului, chiar si locurile greu accesibile. Capacul de protectie al plitei aragazului este din sticla. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este dotat cu doua ghidaje cu role care asigura deschiderea uşoara şi silenţioasa a acestuia.

      Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior foarte mare de 55 litri, fiind dotat cu: iluminare interioara cu bec de 40 W, tava pentru scurgere grasimii, tava pentru dulciuri si gratar din sarma. Datorita capacitații de 55 de litri, acest cuptor este foarte incapator. Cuptorul are in dotare ghidaje de sarma pentru tavi. Fiind realizate din otel cromat, ghidajele laterale demontabile asigura stabilitatea tavilor de copt si facilitează glisarea la introducerea si scoaterea acestora din cuptor. Ghidajele pot fi scoase si spalate in masina de spalat vase. Design-ul acestui cuptor este inspirat de forma cuptoarelelor traditionale pentru paine alimentat cu lemne. Cu marginile netede si rotunjite pe panoul din spate si forma de bolta de sus, asigura o mai buna circulatie a aerului cald in interior. Manerul metalic de la usa aragazului si finisajele de culoare aurie, da o dinstinctie deosebita aparatului. Modelul  avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 90 x 50 x 55 si o greutate neta de 35 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

    Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: incalzire inferioara si superioara, ce permite o distributie uniforma a caldurii la nivelul incintei de la interior. Datorita acestui sistem de incalzire cuptorul ofera o coacere uniforma pentru prajituri, fursecuri si produse de patiserie. Functia de incalzire superioara, consta in caldura emisa de rezistenta din partea superioara a cuptorului. Aceasta functie este potrivita pentru incalzirea alimentelor sau pentru rumenire. Aceasta functie este ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza. In plus functia este eficienta doar pentru gatirea preparatelor pe un singur nivel al cuptorului, de obicei pe raftul din mijloc (nivelul 2). Preparatul se poate muta mai sus sau mai jos in functie de preferintele pe care le ai la coacere. Daca vrei sa fie preparatul mai rumenit, il poti muta pe un raft mai sus, mai aproape de caldura din partea superioara. Cu functia grill vei putea gati intr-un mod inedit carnea de pui astfel incat aceasta sa fie patrunsa uniform din toate partile.

      Acest model are interiorul din email ceea ce ne va permite sa il stergem rapid si usor. Ca si functii de siguranta putem aminti sistemul de mentinere rece al usii. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. Pentru acei oameni care doresc sa prepare acasa paine, lasagna, tarte sau alte feluri de mancare similare, cuptorul are o tava speciala, adanca de 5 cm. Tava este emailata, pentru a putea fi mai usor curatata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curatare. În plus, peretii cuptorului nu se vor mai murdari asa usor, deoarece marginile tavii sunt usor ridicate, pentru a impiedica scurgerea de grasime.

      Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul. Accesoriile aragazului mixt sunt urmatoare: 1 tava si 1 raft gratar cromat.

      Suprafata plitei de culoare beige fiind din email are un design elegant si este foarte usor de curatat. Plita aragazului este una hibrida, 3 dintre ochiurile de foc fiind alimentate la reteaua de gaz plus un alt ochi ce beneficiaza de alimentare electrica. Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica prin scanteie integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea poti achizitiona pachetul la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Aragaz mixt Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL, 3 arzatoare gaz, 1 arzator electric, Cuptor electric, Aprindere electrica, 50 cm, Beige

Lasă un comentariu