Aragaz Hotpoint HT5GG3F C OW EA pret si specificatii tehnice

      Alege aragazul Hotpoint HT5GG3F C OW EA si profita de avantajele de a avea un decor deosebit pentru bucataria ta, un dispozitiv de gatit performant care beneficiaza de un design foarte atragator. Acesta este un aragaz conceput special pentru o bucatarie cu un aer boem, ce imbina traditionalul cu modernul! Nu este un aparat de gatit care sa exceleze prin numarul de functii pe care il poseda, principalele atuuri ale sale fiind designul exterior si modul de operare simplu ce ofera avantaje de luat in seama in cazul in care apreciezi aceasta marca Hotpoint.

        Constructia este una solida, compacta, iar finisajele sunt unele de cea mai buna calitate. Acesta va fi remarcat cu siguranta in bucataria ta de catre toata lumea, un dispozitiv de gatit modern, perfect pentru a fi folosit la prepararea celor mai variate feluri de mancare. Aragazul are un design retro, asemenea modelelor mai vechi, este dotat cu timer pentru masurarea timpului de gatit cu ceas iar butoanele de actionare sunt manuale. La exterior culoarea predominanta este cea alba, una clasica dar cat se poate de interesanta daca cauti sa respecti o anumita nuanta generala in casa ta. Aparatul de gatit Hotpoint HT5GG3F C OW EA poate fi instalat in casa ta tinand cont de urmatoarele dimensiuni: 85 x 50 x 60 cm.

Aragaz Hotpoint HT5GG3F C OW EA, 4 arzatoare, Gaz, Aprindere electrica plita, Alb

       Plita superioara contine cele 4 ochiuri foloseste alimentare pe gaz, iar aici avem: 1 arzator mare de putere 2.5 kW, 2 de dimeniuni normale de 1.65 kW si altul mic de 0.9 kW. Sistemul de aprindere electrica este implementat doar in cazul plitei, aprinderea cuptorului fiind una manuala. Gratarul de sustinere de deasupra ochiurilor este unul masiv, avand o constructie solida din fonta.

Aragaz Hotpoint HT5GG3F C OW EA, 4 arzatoare, Gaz, Aprindere electrica plita, Alb

      Cuptorul cu alimentare pe gaz este mandria oricarei gospodine, fiind perfect optimizat pentru a oferi cele mai bune conditii pentru pregatirea cinei in familie. Acesta are o capacitate de 62 de litri si beneficiaza de mai multe functii printre care: functie timer, iluminare interioara si o izolare foarte buna a peretilor de interior pentru a permite astfel un transfer minim de temperatura. 

      Sistemul de distributie aer cald intern permite o incalzire uniforma a interiorului astfel incat alimentele sa fie patrunse in aceeasi masura din toate partile pe fiecare raft in parte. Acesta beneficiaza si de functie grill respectiv siguranta cuptor si aragaz – opreste automat alimentarea in caz de pierderi de gaze. 

      Alte accesorii auxiliare care le primesti odata cu aragazul se regasesc urmatoarele: 1 gratar cuptor, 1 tava emailata si o tava universala. Capacul superior care protejeaza aragazul este din sticla in timp ce restul aragazului este realizat in totalitate din fonta. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducereVerifica pret redus

 

Aragaz Hotpoint HT5GG3F C OW EA, 4 arzatoare, Gaz, Aprindere electrica plita, Alb

Lasă un comentariu