Televizor Smart LED Vision Touch VTTV A654K pret si specificatii tehnice

    Vision Touch VTTV A654K este un televizor cu un raport calitate pret foarte bun, un model excelent daca doresti sa investesti intr-un nou device de tip Tv, care sa beneficieze de diagonala mai mare de 164 cm, capabil sa redea imagini de inalta calitate, la o rezolutie UHD. Pretul dar si calitatea imaginilor sunt avantaje care vin in sprijinul acestuia, un model destul de bine structurat la nivel de caracteristici tehnice. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca acest televizor se preteaza in cazul unei camere de mari dimensiuni, care va fi centrul de interes pentru cei care sunt pasionati de filme si seriale online. In plus, acesta beneficiaza si de interfata Smart, cu toate beneficiile aferente de la aplicatii de streaming video (HBO GO, Netflix, vimeo, etc.), cele de navigare online si retele sociale. In teste acesta s-a descurcat destul de bine, raspunde bine la comenzi, atat in zona de interfata cat si televizor. Televizorul poate fi controlat de la distanta cu ajutorul telecomenzii din dotare si incorporeaza functii atat pentru zona de interfata si televizor.

      Daca nu ai auzit pana acum de catre cei de laVision Touch si esti un pic pe ganduri daca sa faci achizitia sau nu, iti spun ca acestia fac parte din peisajul autohton, fiind o firma de electronice de la noi din tara care produc produse calitative la un pret accesibil. Principalul atu al televizorului LED Vision Touch VTTV A654K il reprezinta calitatea imaginii transpuse pe un ecran imens dar si pretul care sub ceea ce gasim la alte marci.

      Display-ul de 165 cm Ultra Slim suporta o rezolutie UHD cu 3840 x 2160 pixeli cu un contrast nativ 5000:1 si o luminozitate de 200 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade). 

       Sunetul clar, putrnic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 16 W). Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD.

     Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin cele 3 porturi HDMI, 3 porturi USB, intrare PC si slot CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 21.6 Kg si are o putere consmata de 165 W. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB. Conectarea la internet se face fie prin LAN sau folosind retelele wireless, acesta fiind dotat cu adaptor Wi-Fi incorporat. Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare, indiferent daca discutam despre cele HD sau cele digitale. Pentru ca este un model fara functii Smart, acesta este usor de configurat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Din acest punct de vedere Vision Touch este un TV perfect pentru persoanele in varsta.

 Recomandare:

     Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Televizor Smart LED, Vision Touch VTTV A654K, 164 cm, Ultra HD 4K

Lasă un comentariu