Frigider Arctic FB125+ pret si specificatii tehnice

     Design-ul frigiderului cu o usa Arctic FB125+ este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb ce se potrivindu-se perfect in orice bucatarie. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Arctic cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 114 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Sistemul static cu care este dotat aparatul pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzorul amplasat in interiorul frigiderului permite mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Arctic cu dezgheţare automată frigider este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 2 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ.

     In partea inferioara a frigiderului Arctic se afla compartimentul cu temperatura de 5°C etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner integrat orizontal cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare in functie de preferintele noastre.   

      Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Arctic are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala.
Frigider cu o usa Arctic FB125+, 114 l, Clasa A+, H 84 cm, Alb
     In capacitatea maxim neta de 114 litri spatiul de congelare are o capacitate de 13 litri. Zona de congelare unica este etansa. Compartimentul congelatorului ofera variate optiuni multiple de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi interioare din plastic cu deschidere spre dreapta. In plus congelatorul detine un recipient pentru cuburile de gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 1,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.
     Arctic a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN – T  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
    Arctic FB125+ avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Eficienta energetica oferita de frigiderul Arctic este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 591 W/24h. Consumul anual de energie este de 169 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare zgomot a compresorului, este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 84 x 54.5 x 60 si o greutate de 45 Kg. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Frigider cu o usa Arctic FB125+, 114 l, Clasa A+, H 84 cm, Alb

Frigider cu o usa Arctic FB125+, 114 l, Clasa A+, H 84 cm, Alb

Lasă un comentariu