Bicicleta fitness Kettler Giro R orizontal pret si specificatii tehnice

      Exista mai multe motive pentru care bicicleta fitness Kettler Giro R orizontal merita toata atentia daca esti in cautarea unei solutii optime pentru a face miscare chiar la tine acasa. Miscarea sustinuta aduce o gama variata de beneficii organismului uman astfel incat indiferent de varsta sau nivel experimentat e bine sa il incluzi in programul zilnic pentru cel putin 30 de minute. Bicicleta Kettler Giro R orizontal este un aparat fitness comod si eficient ce te va ajuta la arderea grasimilor din organism si implicit la eliminatea grasimilor pentru o tonifiere completa si uniforma. 

Bicicleta fitness Kettler Giro R orizontal, 130Kg

     Este o bicicleta fitness moderna, construita din materiale de calitate, perfecta pentru exercitii fizice de recuperare. Aparatul este ideal pentru pierderea in greutate si pentru recuperarile medicale deoarece scaunul din dotare preia in mare parte toata greutatea corpului, izoland astfel muschii picioarelor. In functie de conditia fizica poti regla intensitatea antrenamentelor alegand unul dintre cele 16 nivele de dificultate pentru fiecare exercitiu in parte. Sistemul de franare magnetic ofera siguranta ca odata ce ai zis stop aparatul de lucru se opreste instant. 

      In zona centrala a ghidonului aceasta este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru care fac referire la timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar. Kettler Giro R orizontal este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului, ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor feselor, umerilor si coloanei. Acest model cu dimensiunile dupa ansamblare de: (L, l, H) cm 170 x 63 x 116 cm are o greutate de numai 55 Kg si nu ocupa mult . Aparatul poseda si un set de roti ce il fac mai usor de manevrat in cazul in care doresti sa ii schimbi pozitia in casa sau sa facu curatenie in locul sau.

Bicicleta fitness Kettler Giro R orizontal, 130Kg

       Programele din dotare, 8 la numar, ofera un exercitiu complet si sigur raportat la evenimentele fizice ce le traiesti astfel: limita maxim de puls: esti avertizat in cazul in care pulsul depaseste anumite valori in functie de afectiunea de care suferi, program de recuperare baza pe masurare a pulsului, program mers, cross, sau dinamic pentru cei avansati. Deasemenea toate programele pot fi configurate astfel incat la final sa iti stabilesti diverse obiective pe care sa le intreci in sedintele de lucru pe care le efectuezi. Progresele in timp vor fi afisate in cadrul unei diagrame pe ecranul central. Programul FIT se recomanda acelora care vor sa parcurga un antrenament de lunga durata la un ritm sustinut mai lent, pentru cladirea corpului uniforma.

       Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un set de curele care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. 

Recomandare:

      Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

      Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Bicicleta fitness Kettler Giro R orizontal, 130Kg

Lasă un comentariu