Bicicleta magnetica Toorx BRX-30 pret si specificatii tehnice

      Spune „NU” sedentarismului si aduna motivatia necesara pentru parcurgerea unui exercitiu complet de remodelare a corpului cu ajutorul bicicletei Toorx BRX-30. Daca in general ne-am invatat comod sa stam simplu la televizor si sa nu facem mai nimic, ca apoi sa navalim cu totul la bucatarie pentru a cerceta frigiderul, lipsa miscarii care nu alterneaza cu perioadele de relaxare poate crea mai multe dezavantaje pe care le vei simti asupra corpului tau. Daca sala nu este o optiune iar plimbarile in parc nu sunt o optiune zi de zi avand in vedere vremea schimbatoare, cea mai buna solutie este aceasta bicicleta magnetica Toorx BRX-30 care iti va reda tonusul de care ai nevoie.

      Constructia aparatului de fitness Toorx BRX-30 este una solida, bicicleta arata foarte bine la exterior si inspira in acelasi timp siguranta. Consider ca este excelenta pentru atat pentru incepatori cat si in cazul persoanelor cu un nivel de pregatire fizica mai avansata.In functie de nivelul de pregatire poti lucra diferit setand un nivel de dificultate optim pentru puterile personale – 8 trepte de dificultate. Greutatea voalanta este de 5 Kg. Punctul de reglare a dificultatii se afla chiar sub panoul de comanda si consta intr-un inel rotattiv gradat cu treptele de la 1 la 8. Alegand o treapta mai apropiata de 8 vei observa cum pedalele se vor ingreuna, solicitand corpul sa impinga cu o forta mult mai mare pentru a parcurge distanta propusa.

Bicicleta magnetica Toorx BRX-30 ,5 kg

      In zona centrala a ghidonului bicicleta magnetica Toorx BRX-30 este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar pentru statura fiecarei persoane care o va utiliza. Zona de comanda cuprinde un afisor LCD si un singur buton de comutare intre functii. Cele doua manere care continua din zona ghidonului sint prevazute cu mansoane din cauciuc aderent, ce ascunde la interior un senzori de puls pentru masurarea ritmului cardiac.

Bicicleta magnetica Toorx BRX-30 ,5 kg

    Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 100 Kg, cum spuneam un model foarte bine construit, capabil sa faca fata unor sarcini peste medie. Datorita volantei de 5 kg, pedalarea se face foarte usor si fluid. Saua este confortabila potrivita tuturor tipurilor de utilizatori fiind reglabila atat pe verticala cat si orizontala.

Bicicleta magnetica Toorx BRX-30 ,5 kg

      Pedalele sunt prevazute cu o suprafata antiderapanta care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit. Este important sa iei in considerare si aspectul dimensiunilor deoarece vrei sa stii din timp inainte de a da comanda unde vei plasa aceasta bicicleta la tine acasa. Toorx BRX-30 este o bicicleta magnetica destul de compacta ce cantareste 22 Kg si masoara in dimensiuni 785 x 510 x 1265 mm. 

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Bicicleta magnetica Toorx BRX-30 ,5 kg

Lasă un comentariu