Aparat multifunctional Techfit MXT550 pret si specificatii tehnice

      Sportul este o activitate ce trebuie inclusa in viata noastra in orice anotimp, fie ca afara este cald sau rece. Doua aspecte ne impiedica de cele mai multe ori sa practicam un sport zilnic, primul ar fi timpul liber iar al doilea comoditatea. Se intampla de multe ori ca vremea de afara sa nu fie una potrivita practicarii de miscare asa ca nu e cazul sa gasim iarasi motive. Intotdeauna solutii exista daca avem vointa necesara atat de benefica sportului. Achizitia unui aparat multifunctional asa cum este si Techfit MXT550 ofera cam tot ce ai nevoie, exercitii complexe gata sa iti antreneze intreaga musculatura. Face parte din gama profesionista, deci in cazul acestuia poate fi folosit acasa sau poate fi vazut si in cadrul unei sali de fitness care te va ajuta sa experimentezi un numar de exercitii d etoate nivelele, complex sau intermediar. Reprezinta cea mai eficienta metoda de a face sport acasa, deoarece antrenamentul executat la un astfel de aparat poate fi comparat cu antrenamentul efectuat la o sala de forta.

    Aparatul multifunctional Techfit MXT550 este ideal pentru forta si fitness sau pentru antrenarea mai multor grupe musculare intr-un singur exercitiu, oferind o crestere a rezistentei si elasticitatii musculare. Vei fi surprins cat de repede masa musculara va creste in consistenta chiar dupa primele exercitii. Acest aparat oferă numeroase beneficii fizice: îmbunătăţeşte postura, susţine coloana vertebrală, îmbunătăţeşte stabilitatea, echilibrul şi controlul corpului.

    Greutatile pot fi selectate din randul a mai multor placi acoperite cu vinil de 55 de Kg. Acestea sunt alcatuite din mai multe corpuri separate fiecare cantarind cate 10 Kg, dar si o greutate de 5 Kg. Selectia greutatii pentru fiecare antrenament se face atasand un carlig de prindere ce asigura functia se siguranta la limita de greutate dorita.

    Arata bine si ca design, aceasta fiind construita din materiale de foarte buna calitate rezistente ce suporta o masa corporala de pana la 110 de Kg. Materialele care intra in constructia aparatului dau un plus de siguranta si calitate exercitiilor. Nu este greu de montat iar multitudinea de exercitii pe care le poti executa este un mare plus. Zona de scaun este una foarte confortabila avand un spatar ce poate fi reglat pe dimensiunea spatelui intr-o pozitie cat mai confortabila.

     Il poti folosi pentru urmatoarelele exercitii: abdomen, picioare, piept, biceps, triceps, fesier, gambe, umeri si spate. Poti lucra cu el atat la un nivel intermediar, sau unul mai avansat, totul fiind legat de greutatile pe care doresti sa le ridici. In timpul folosirii acesta nu scartaie, iti da senzatia de siguranta oferind satisfactie la fiecare utilizare. Cu un minim efort poti lucra acum toate categoriile de muschi in limita a 110 Kg masa corporala.

      In partea inferioara aceasta statie de antrenament complexa este insotita si de un suport special pentru antrenamentele pentru picioare cu doua zone din burete si mansoane din cauciuc ce vor asigura un confort deplin. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. In stare asamblata, acest aparat fitness masoara 165 x 215 x 210 cm.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara de pret, la care consider ca este uun best buy: Verifica pret actualizat

 

Aparat multifunctional Techfit MXT550

Lasă un comentariu