Masa tenis exterior Donic Schildkrot Alltec Outdoor pret si specificatii tehnice

     Atunci cand pasiunea pentru tenisul de masa este mare e cazul sa iti achizitionezi o masa de tenis profesionala pe care o poti folosi in partidele cu prietenii tai ori de cate ori doresti. In acest caz iti recomand masa de tenis Donic Schildkröt Alltec Outdoor pentru exterior ca fiind o alegere interesanta atat ca pret cat si din punct de vedere al modului in care aceasta se prezinta. Compania Schildkröt a fost înființată în 1889 ca „Rheinische Gummi und Celluloid Fabrik”. Din anul 2000, Schildkröt a cooperat indeaproape cu Donic, un producător renumit de competitii de tenis de masa. Prin aceasta cooperare, compania Donic-Schildkröt poate combina in mod optim punctele forte în domeniul concurentei si al petrecerii timpului liber. Aceste 2 compani afiliate produc aproximativ 2,5 milioane de rachete de tenis de masa pe an, devenind lideri de piata în sectorul de agrement.

Masa tenis exterior Schildkrot Alltec Outdoor

     Masa de tenis Donic Schildkrot Alltec Outdoor este rezistenta la radiatiile solare la caldura si la umiditate. Acest model german este o masa de top la capitolul de comercializare si incorporeaza destule facilitati de ansamblare pe un schelet stabil, cu un sistem automat de pliere si deplasare. In plus acest model se poate folosi si in pozitie semi-inchisa pentru un antrenament solo. Pentru a schimba masa in pozitia de solo sau de pliere a scheletului de sustinere articulat, se actioneaza comutatorul de culoare rosu al bazei automate, ce este localizat langa suportul de sustinere al fileului. Masa de tenis este destul de mare, construita din materiale de calitate si vine si cu plasa de joc in dotare. Suprafata de joc are urmatoarele dimensiuni: (L, l, H)mm: 2740 x 1525 x 760 (in concordanta cu standardele internationale), iar dupa fiecare antrenament aceasta poate fi pliata si depozitata cu usurinta undeva ferit pana la urmatoare incursiune in lumea tenisului. Suprafata de joc este din placa din melamina de 4 mm cu rama metalica din profil rectangular. Pentru protectie si aspect, suprafata campului de joc este acoperita cu vopsea pe baza de rasina epoxidica, cu pigment incorporat de culoare verde, iar cadrul metalic este realizat din tubulatura de 36 mm. Picioarele de sustinere de culoare negru, sunt realizate la fel din tubulatura de 36 mm. Pentru o depozitare si mutare facila, fiecare jumatate de masa poate fi basculata la mijloc si mutata foarte usor. Acest model se poate asambla si dezasambla foarte simplu, datorita scheletului metalic articulat.

     Sistemul articulat de sprijin al acestui model cu baza automata, se pliaza in 2 jumatati, de aceea masa poate fi stocata intr-o zona relativ mica. Pentru a deplasa usor acest model dintr-o locatie in alta locatie masa are prevazut si un sistem de 4 roti duble din plastic dur cu diametrul de 125 mm cu axul de rulare al roti metalic. Masa de ping pong model Donic Schildkrot Alltec Outdoor, este ideala pentru jucatorii exigenti sau cu nivel intermediar de pregatire, cu utilizare frecventa in randul tinerilor pasionati de tenis de masa si sportul scolar. Dimensiune acestui model pliat sunt de: (l, W, H)mm: 1525 x 690 x 1630 si o greutate de 50 kg. Oferta vine insotita de fileu, suporti de palete cu mingi de tenis si plasa fileu. 

Recomandare:

     O recomand tuturor iubitorilor de sport, o investitie care se va amortiza in timp, perfecta pentru dupa miezile de weekend impreuna cu prietenii: Verifica oferta pret

     Zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta de pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

     Acest model are o garantie de 2 ani impotriva defectiunilor produsului, plus livrare gratuita comanda aici

 

Masa tenis exterior Schildkrot Alltec Outdoor

 

Lasă un comentariu