Umidificator si purificator Clean Air Optima CA603new pret si specificatii tehnice

      Este importanta mentinerea unui nivel optim de umiditate in casa, mai ales acum in sezonul rece cand stim ca variaza cel mai mult, de la lipsa unei umiditati in atmosfera pana la excese, astfel ca pentru a stii care este nivelul masurat in casa ta, iti recomand acest acest umidificator si purificator aer de la Clean Air Optima CA603new. Caldura in exces poate duce la o umidificare necorespunzatoare, aerul devine uscat, iar elementele de mobilier din casa pot sufer deformarii. Clean Air Optima CA603new este un dispozitiv revolutionar care indeplineste simultan doua functii, atat cea de umidificare cat si cea de purificare. Prin prezenta unui filtru cu nanosilver, aerul recirculat la interior va fi curatat de particulele mici si praf, la fel si microorganisme. Functia de ionizare va neutralizat bacteriile din aerul respirabil si agentii patogeni care pot provoca grave probleme ale sistemului respirator sau pot provoca aparitia mucegaiului pe peretii de interior ai casei. 

   Constructia sa compacta asigura o portabilitate extinsa acestui dispozitiv, deci prin urmare in functie de necesitati, acesta poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta. Nu are la baza roti ajutatoare de trasport, dar nici nu ar fi nevoie, intrucucat, nu nu este foarte greu, in partea de sus fiind disponibil un maner de transport foarte practic. Designul este unul modern, placut ca aspect, este complet de culoare negru. Nici nu este nevoie de mai mult de atat, deoarece avand dimensiunile masurate de 230 x 355 x 230 si o greutate de numai 3 Kg, va fi usor de portat dintr-o camera in alta. 

       Utilizarea aparatului este facila, mai ales prin prezenta telecomanzii care va face sa nu fie nevoie de fiecare data sa te deplasezi pana la acesta, operarea fiind accesibila si de la distanta, in gama de semnal de 7-8 metri. Telecomanda este de mici dimensiuni, intuitiva, cu butoane ce pot fi accesate cu usurinta. Aceleasi functii se regasesc si in zona panoului principal, pentru activarea acestora fiind nevoie doar de o simpla atingere din partea utilizatorului. De aici poti seta nivelul de umiditate care te intereseaza sa il ai in casa, in intervalul de 45 – 75 %, cu precadere mai mare pe timpul noptii. Aparatul functioneaza atat cat este nevoie, in momentul in care este atins indicele de confort setat de tine, acesta intrand in modul Standby. In plus daca vrei sa inovezi si la capitolul miros si simturi, poti adauga si o doza de parfum, ca astfel aerul prelucrat sa aiba un parfum dedicat care sa iti rasfete toate simturile. 

      Tehnologia de umidificare prezent si pe acest dispozitiv este cea a ultrasunetelor, astfel sub vibratia si temperatura emisa de bobina de la interior apa este supusa unei experiente de vibratii, trecand astfel in mediul respirabil, al aerului. Cea de-a doua functie a umidificatorului de aer Clean Air Optima CA603new este de purificare a aerului. Aparatul are inclus la interior un filtru incorporat care capteaza particulele solide in aer. Tipurile de particule retinute de filtru sunt acarieni, microbi, virusuri, praf, par de animale, polen etc. 

      Detaliile tehnice care fac recunoscut acest aparat pe piata, din punct de vedere al performantelor, sunt, capacitatea sa de umidificare de pana la 7.2 litri, capacitate la 24 de ore, rezervorul intern de apa de 5 litri, dar si consumul redus de numai 38 W. Nu sunt multe astfel de dispozitive care pot arata un consum atat de mic, iar asta daca tii la factura ta la curent, vei aprecia acest beneficiu. Din punct de vedere al eficientei sale, vei reusi sa acoperi o suprafata de lucru de pana la 45 mp.

    Clean Air Optima CA603new este un dispozitiv ce poate fi recunoscut si din punct de vedere al zgomotului emis, care este la un nivel foarte mic. Zgomotul produs de compresorul rotativ, cu o singura treapta de ventilare, atinge 25 dB

     Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de umidificare complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

 

Umidificator si purificator Clean Air Optima CA603new

Lasă un comentariu