Set 2 aparate Volume Max pret si specificatii tehnice

     Amplificatorul de sunet auditiv Volume Max imbunatateste considerabil calitatea vietii pentru oricine il poarta. Cu acest model te poti concentra pe vorbire unde si cand vrei tu, in timp ce zgomotul de fond te distrage mai putin. Volume Max este un dispozitiv special creat pentru persoanele ce au dificultati cu auzul. Acest aparat  amplifica sunetul pana la 35 dB si este eficient pentru o distanta de pana la 30 de metri. Volumul si tonul pot fi ajustate cu usurinta prin intermediul a 3 comenzi dupa preferintele dvs. personale. Dispozitivul este absolut usor si poate fi folosit foarte discretionat pe drum. Acest aparat poate fi folosit si de catre persoanele care nu au probleme cu auzul. Sunt multiple domenii unde poate fi folosit: La vizionarea unui program media cu sonorul redus pentru a nu deranja si alte persoane din jur; Mergi la plimbare si vrei sa auzi si alte discutii mai indepartate si duse pe un ton mai jos etc. Aparatul ca design are un aspect discret care nu iese in evidenta fiind asemanator cu un accesoriu pentru telefon. Aparatul ca element de comanda are un mic comutator de pornire/oprire si un variator de amplificare. Acest aparat are o putere mare de amplificare cu castig de 30 mW.

        Aparatul are si 3 adaptoare pentru ureche de marimi diferite, putand sa fie purtat pe oricare ureche, ceea ce il face ultra-comod. Acest mic amplificator este alimentat cu energie electrica data de un mic acumulator reancarcabil cu o autonomie de 14 ore suficient pentru a fi folosit zilnic. Timpul de reancarcare complet este de 1,5 ore. Pentru a avea tot timpul la dispozitie acest model de aparat auditiv oferta include si un al doi-lea aparat ce poate fi folosit cu alternanta cat timp primul aparat sta la incarcat. 

         Setul din oferta contine: 2 aparate Volume Max, 2 suporturi pentru ureche, 6 adaptoare pentru ureche: mic, mediu, mare, 1 port pentru incarcare si 1 incarcator cu adaptor. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca un aparat auditiv cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Set 2 aparate Volume Max

Lasă un comentariu