EASYmaxx Laser Spotlight – Proiector cu Laser ideal pentru sarbatorile de Craciun

        In curand intram in febra sarbatorilor de Craciun, iar printre cele mai cautate obiecte specifice perioadei urmatoare sunt luminile si decoratiunile de pom. Chiar daca pentru multi e inca prea devreme sa se gandeasca cum va arata casa in timpul sarbatorilor de iarna, timpul trece repede, iar un plan stabilit din timp poate avea succes mai mult pe viitor. 

        O alternativa interesanta la instalatia clasica de pom este si acest proiector cu laser de la EASYmaxx Laser Spotlight care va aduce din nou spiritul Craciunului de alta data, ce poate fi folosit atat in interior sau la exterior pentru a lumina intreaga casa. Tuturor ne place ca de sarbatori sa avem casa frumos amenajata, cu luminite si decoratiuni stralucitoare si colorate. Beculeţele ori instalatiile cu luminite colorate sunt deja o traditie, atat in interiorul casei in impodobirea bradului de Craciun, cat si in exterior in decorarea peretilor exteriori ai casei. EASYmaxx Laser Spotlight este un sistem de iluminare cu laser foarte popular in perioada Craciunului. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior. Are un invelis care protejeaza foarte bine in caz de ploaie sau zapada, asa ca nu trebuie sa iti faci grija in privinta acestui aspect. 

      Sistemul proiecteaza mai mult de 1000 puncte luminoase miscatoare sau statice, iar distanta de proiectie se intinde pana la 230 de metri. Consumul de curent electric este unul neglijabil, acest aparat consumand semnificativ mai putin curent electric decat ghirlandele de Craciun sau alte sisteme de iluminat similare.

EASYmaxx Laser Spotlight

 

       Un alt avantaj al acestui sistem de iluminare modern este si acela ca elimina mult din firele de conectare, fiind nevoie doar de un prelungitor care sa faca legatura la o sursa de curent casnica, cu protectie antiumezeala. In rest procesul de montaj nu este unul complicat, singura problema care mai ramane de rezolvat este locatia unde vrei sa il folosesti, si reglarea soclului de emisie lumina astfel incat aparatul sa focalizeze luminile optim, pentru spatiul in care va fi instalat. Pentru fixare in cadre cat mai variate de mediu, in spatele soclului luminos se regaseste si o tija din aluminiu ce ii asigura rezistenta la conditiile nefavorabile de exterior.

      Tot in pachetul comandat se regaseste si o telecomanda ce poate seta nivelul de producere a evenimentelor luminoase (functie temporizare), cantitatea de lumina degajata de flash, un mod de reproducere a evenimentelor luminoase continuu sau alternativ. 

      EASYmaxx Laser Spotlight cu ale sale numeroase luminite sclipitoare, va transforma locuinta intr-o lume de vis, oferind o privelişte magnifica atat pentru cei mici cat şi pentru cei mari. Doar cu o apasare pe buton luminile stralucitoare prind viata, creeand o adevarata explozie de efecte luminoase miscatoare. Toata grădina, toata casa, de la fundatie pana la acoperis va straluci in cele mai uimitoare si minunate efecte luminoase. 

Recomandare:

        Recomand tuturor acest sistem de iluminare modern, capabl sa creeze o atmosfera feerica de sarbatoare, care probabil tuturor ne lipseste in timpul sarbatorilor de iarna: Verifica oferta pret

        Si pentru ca nu mai este mult pana de Craciun, producatorii ofera cadou un discount destul de semnificativ din pretul sau de achizitie, reducerea fiind una tentanta pentru oricine: Verifica pret redus

Lasă un comentariu