Tableta Vonino Navo P 7″ cu procesor Quad Core – Review si specificatii

       Vonino Navo P 7 este o tableta care se remarca atat din punct de vedere tehnic cat si ca aspect. Mereu am apreciat tabletele celor de la Vonino, prin faptul ca ofera un aspect destul de bine pus in valoare la toate capitolele, performante bune de lucru, totul la un pret accesibil. Este o alegere isteata, numai buna pentru deplasarile din afara orasului, incape usor in bagaj si ofera aceleasi functii pe care le poti intalni in cazul modelelor mai scumpe.

      O alta chestie care imi place la cei de la Vonino, lucru care se regaseste si in cazul modelului Vonino Navo P 7, este suprafata cu insertii din cauciuc de pe spate, care ofera o aderenta excelenta pe orice suprafata o vei utiliza.

      Ecranul de 7 inchi, este dimensiunea perfecta care o cautam la o tableta, nici prea mare dar nici foarte mica, astfel sa incapa cu usurinta in orice bagaj, de calatorie sau pentru munca. Panelul IPS de rezolutie 1024 x 600 pixeli, reuseste o corectie foarte buna asupra culorilor si sa impuna o lumina potrivit de intensa, astfel incat in timp sa favorizeze o calitate superioara a imaginii.

     Modul de lucru fluent este pus in valoare de urmatoarele componente: procesor Quad – Core MediaTek MT8163 tactat la 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb, pe suport memorie interna (extensibil pana la 32 Gb – card microSD). Sistemul de operare este Android 7.1 Nougat. Acest sistem de operare ofera cea mai prietenoasa interfata de utilizare, proiectata pentru o utilizare interactiva si o navigare intuitiva intre meniuri si remarcabila prin simplitate si viteza de acces. Tableta beneficiaza de certificare Google pentru sistemul Android, este sigura din punct de vedere al sigurantei datelor si este compatibila cu o multime de aplicatii din Magazin Play, de unde poti descarca pe baza unui cont valid.

     Softul se misca rapid, nu exista interferente si timpi de asteptare in accesarea aplicatiilor, iar jocurile se vad excelent pe ecranul de 7 inchi. Deasemenea o recomand si in cazul celor care petrec multe ore online vizionand filme si seriale online.

      Tableta are o singura camera foto, una pe fata de 0.3 Mp. Nu este o tableta pe care sa o folosesti pentru fotografii de calitate, performantele sale indreptandu-se pe alte arii de functionalitate. 

    La nivel de conectivitate, sunt disponibile tehnologii ca, cea de bluetooth pentru transfer si partajare fisiere cu alte dispozitive mobile, se conecteaza la internet prin Wi-Fi si mai beneficiaza si de prezenta unui port microUSB. Poate cel mai mare dezavantaj ar fi lipsa unei conexiuni 3G sau 4G, in momentul de fata fiind limitat de existenta semnalului de Wi-Fi. Este un model ce se remarca prin portabilitate, cantareste aproximativ 280 de grame avand urmatoarele dimensiuni de 108.3 x 8.25 x 188.5 mm.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere, la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     O poti achizitiona zilele acestea din magazinul producatorului, avand o reducere consistenta, la care se adauga si o husa cadou, pentru protectia acesteia in timp: Verifica pret actualizat

 

 

https://www.vonino.ro/media/wysiwyg/Tablets/navo_p/navo_p_ro/1.jpg

Lasă un comentariu