Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO – functionalitate si design exceptional

       Daca pui pret pe doua incrediente elementare care ar trebui sa se regaseasca in conceptul oricarui produs distribuit pe piata, design si modul de lucru exceptional, totul la un pret accesbil, este clar ca in vizorul tau se afla noua hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO. Mandria este si mai mare, la aflarea vestii ca acest lucru este posibil de pe mana unor ingineri romani, un produs romanesc de prima mana care te va incanta atat prin designul reusit cat si pe partea de functionalitate. Star-Light HAD-100SS atrage aburul in interiorul hotei, care poate trece suplimentar prin filtrul de carbune activ si este eliminat in interior mult mai curat.

      Panoul de comanda respecta aceleasi rigori impuse de noul design retro, nimic din zona de preluare comenzi nu este automatizat, totul fiind manual, construit cu bun gust astfel incat sa nu incalce ideea de design de la care s-a pornit, si anume retro. 

      Conceptul este unul retro, inspirat din gama de produse de la primele generatii, atunci cand tehnologia nu era asa de bine pusa la punct, un model ce adopta un stil decorativ clasic ce se va potrivi in orice cadru cromatic. Hotele decorative de perete sunt montate, in general, deasupra plitei, pe peretele aflat intre corpurile de mobilier. Acest tip de hota se incadreaza foarte bine in liniile corpurilor de bucatarie, asigurand in acelasi timp ,o ventilare eficienta.

     Capacitatea de absortie este cuprinsa intre 313.2 – 536.5 mc/h corespunzator la 3 trepte de reglare a vitezei de absortie. Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO este echipata cu un singur motor de mare putere care asigura fluxul necesar de schimb de aer pentru a evacua in timp util mirosurile rezultate in urma procesului de gatire. In timp ce o folosesti pentru a avea o viziune mai ampla asupra locatiei de lucru, poti folosi lampa de iluminare din dotare, ce include un bec de 2.5 W.

      Materialul inox din care este construita hota este net superior din punct de vedere al igienei, rezistentei la zgariere si poate fi intretinut foarte usor. Gratie ventilatorului de inalta performanta si fluxului de aer optimizat din interiorul hotei consumul de energie anual se incadreaza in limita valori de 58.6 kw/an, fapt care plaseaza acest model in clasa de eficienta energetica D.

      Sistemul de filtrare este compus din doua filtre de aluminiu, un accesoriu foarte important care va retine orice urma de grasime emanata de prepararea felurilor de mancare. Acest filtru mixt este ideal in cazul in care gatesti mixt, care necesita o curatare periodica. Filtrele metalice sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Filtrele sunt usor detasabile si se pot spala cu ajutorul masinilor de spalat vase. Este prevazuta cu un LED de iluminare, care va ofera o iluminare placuta si utila atunci cand gatesti. Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO detine si sistem avertizare prin aprinderea unui bec LED care te va instiinta asupra necesiti curatarii filtrelor metalice.

    Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 – 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta.

     Tubul de evacuare  este telescopic inaltimea totala a hotei cu un diametru de 150 mm, in timp ce hota este caracterizata de urmatoarele valori: (66-104) x 60 x 50 cm. 

Recomandare:

      Star-Light HAD-100RETRO este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

 

Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO, Putere absortie 536.5 mc/h, 3 trepte de putere, 1 motor, 60cm, Crem

Lasă un comentariu