Frigider minibar Star-Light MBM-67APBL pret si specificatii tehnice

     Fie ca esti student sau simplu chirias si nu vrei sa depinzi de frigiderul comun, Star-Light MBM-67APBL este un frigider de tip minibar perfect in cazul unei singure persoane, un dispozitiv foarte mic, care poate fi mutat rapid dintr-o locatie in alta. Este un dispozitiv care se preteaza foarte bine si in cazul acelor persoane care detin un hotel sau o pensiune si doresc sa doteze unitatea de primire oaspeti cu frigidere mici, la preturi accesibile.

     Este folositor in special pentru a depozita o cantitate mai mica de alimente volumul maxim de depozitare fiind de pana la 67 de litri. Exteriorul este simplu, forma sa generala iesind in evidenta mai mult prin culoarea specifica, care este un negru mat.

Frigider minibar Star-Light MBM-67APBL, 67 l, Clasa A+, H 63 cm, Negru

     La interior, frigiderul dispune de doua rafturi spatioase, cu o inaltime considerabila, zona in care poti aseza diverse alimente. Usa care inchide incinta are pozitionati 2 suporti, zona unde poti aseza cu usurinta sticlele de bautura racoritoare, sau alte alimente de dimensiuni mai mici. Sistemul de deschidere al usii este cel standard, spre dreapta, dar poate fi oricand schimbat, spre stanga, acesta avand si proprietatea de reversibil. Manerul ce deschide usa este incorporat in rama metalica, fiind mult mai rezistent astfel fata de modelele din plastic prinse in suruburi.

     Sistemul de dezghetare frigider este unul mecanic, astfel ca in timp trebuie sa il decongelezi pentru a mentine aceleasi proprietati si performante la racire. Nivelul temperaturii de la interior poate fi reglat folosind termostatul cu control mecanic de la interior, la nivelul raftului superior. Reglajul se face in trepte, 5 trepte de racire fiind disponibile pentru a seta temperatura corespunzatoare.

      Cei de la Star-Light au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat capacitatile tehnice ale frigiderului, plasand-ul in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice A+. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 0.3 kW/24h. Frigiderul cantareste aproximativ 16 Kg. Functionarea sa nu va aduce influente nefaste asupra linistei din casa ta, acest aparat frigorific operand silentios, avand un nivel al zgomotului de numai 42 dB.

Recomandare:

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Frigider minibar Star-Light MBM-67APBL, 67 l, Clasa A+, H 63 cm, Negru

Lasă un comentariu