Review LG 55UJ635V – televizor Smart LED cu ecran de 139 cm

     Designul grandios perpetuu al acestui nou televizor din generatia 2017, LG 55UJ635V, va face ca living-ul de tip open space sa devina din ce in ce mai atractiv, iar tu impreuna cu familia ori prietenii sa obisnuiesti de fiecare data sa petreci timp insemnat in fata sa. Caracteristicile de ultima generatie, interfata Smart dar si display-ul ce masoara in diagonala 139 cm, sunt detalii care fac din acest televizor sa fie considerat o alegere interesanta pentru la tine acasa. Pe langa functia de televizor, LG 55UJ635V vine dotat si cu o interfata interactiva Smart. 

Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UJ635V, 4K Ultra HD, Clasa A

     Procesorul puternic si sistemul propriu WebOS va pune in valoare la maxim si interfata acestuia Smart, fiind capabil sa ruleze fara probleme o multitudine de aplicatii, jocuri, si filme online. Ca dimensiune aceasta este perfect pentru o camera de dimensiuni medii fiind capabil sa redea imagini la rezolutii superioare 4K care vor bucura ochii utilizatorilor practic de doua ori mai multe culori fata de standardul Full HD. Si cel mai important aceasta noua abordare a interfetei Smart pune acum accent mai mult pe partea de continut video streaming, pentru ca tu sa ai ocazia sa alegi dintr-o gama cat mai variata de continut, prelucrata la standardul de rozolutie impus de televizorul Lg. Netflix, Youtube, Lg Live Tv si multe altele sint cele mai cunoscute servicii care sunt deja disponibile preinstalat. In plus pe baza unui cont valid poti descarca si alte aplicatii din Centrul de aplicatii existent al sistemului de operare Web OS 3.5.

       Sistemele de procesare a imaginii vor scala si elimina pana si cele mai mici imperfectiuni asigurand o fluiditate continua astfel: 4K Upscaler si Tru 4K Engine vor procesa imaginile si vor amplifica acolo unde este cazul respectiv semnal prost sau transmisiune proasta. Aceste doua tehnologii dezvoltate de LG sunt acompaniate de Dynamic Scanning, Motion Eye Care, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Natural Color, Dynamic Color Enhancer, si 24p Cinema.

      Tehnologia HDR este cea care imprima o noua realitate imaginii, astfel incat continutul sa fie optimizat pentru o experienta cat mai apropiata de cea din realitate. Calitatea HDR amplifica contrastul astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. Pentru a experimenta acest efect HDR mai jos gasiti o poza care descrie in detaliu coloristic efectul HDR aplicat unei imagini transmise la televizor. 

Imagini pentru HDR differences

       Sunetul este cel care adauga un plus de savoare imaginilor transmise, mai ales ca acest dispozitiv vine dotat cu doua boxe stereo de 20 W fiecare. Sunetul este sintetizat de mai multe filtre pentru a completa astfel gama dotarilor de succes pentru acest model: Virtual Surround Plus, Clear Voice, DTS, Wireless Sound Sync, etc. 

      La capitolul conectivitate, televizorul LED LG 55UJ635V beneficiaza de 2 intrari USB, 3 porturi digitale HDMI, 2 intrari RCA, intrare casti, intrare video si PC. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Slotul CI+ de pe spatele televizorului iti va permite sa receptionezi programele HD fara a mai avea nevoie de decodor suplimentar, cartela primita de la operatorul de cablu fiind suficienta. Pentru conectare la internet vei folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN. Functiile de Bluetooth Tv On si WiDi iti permit obtinerea unei arii cat mai variate de continut, de la alte dispozitive cu functie bluetooth sau cele mobile, printr-un flux consistent fara intreruperi. Deasemenea utilizatorii au ocazia sa inceprce noua functie de preluare comenzi vocal, cu ajutorul serviciului Speech to Text. 

       Trecerea de la interfata clasica Tv la cea Smart se va putea face simplu prin apasarea unui buton de comutare acest lucru fiind aproape instant. Vei putea partaja continut sau sa faci Share Screen cu alte dispozitive cu sistem de operare compatibile si sa te bucuri de imagini si clipuri video redate pe superbul ecran al televizorului. Televizorul poate fi sincronizat cu oricare din dispozitivele mobile pe care le ai in posesie, folosind o conexiune prin bluetooth, mirroring prin Miracast sau partajare prin File Browser. Desemenea cu ajutorul functiei View 360, poti vedea imagini in format 360 pe ecranul televizorului.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Accesul la interfata se poate executa mult mai rapid, cu ajutorul telecomenzii dedicate, care conform ofertei actuale, vine inclusa in pachetul comandat. Detalii aici

        In momentul de fata sunt aduse schimbari si in ceea ce priveste pretul de achizitie, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri: Vezi pret actualizat

 

Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UJ635V, 4K Ultra HD, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>