Hota pentru perete zilan, Inox pret si specificatii tehnice

    Zilan se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Brandul Zilan a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele Zilan se adreseaza in special clientilor din Europade Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul Zilan despre care vorbim astazi este o hota electrica de perete traditionala, ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) cm: 14 x 62 x 52 si o greutate de 7 Kg. 

     Acest model de culoare inox datorita materialului inox din care este construit, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia pe care se bazeaza si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare clasica pozitionat frontal, cu control mecanic, actionat de cinci butoane push button, indeplinesc functiile de setare treapta de aspiratie, pornire/oprire aparat si comutator iluminare. Această interfaţă cu butoane clasice, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogen 2 x 25 W cu clasa de eficienta iluminare D si 2 filtre de grasime cu eficienta de retinere de clasa C. Aceste filtre din aluminiu reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim. Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 120 mm si flansa de evacuare cu clapet de sens. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model are in dotare in plus si kit-ul de recirculare care consta dintr-un set de 2 filtre cu carbuni doar la comanda prin reteaua de service Zilan Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Accesoriu inclus in pachet: Flansa de evacuare aer cu clapet de retinere cu sens unic.

      Din punct de vedere energetic Zilan se remarca prin consumul energetic mic de 89 kWh/an facand parte din clasa de consum F. Acest lucru i se datoreaza celor 2 motoare cu turbina, cu puterea insumata de 190 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica.

     În ceea ce priveste zgomotul, nu aveti de ce sa va faceti griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (656870dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 205 mc/h si maxim 360 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 12 – 13 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la un pret destul de micVerifica pret redus

Hota traditionala din inox pentru perete Zilan, 2 motoare, 3 viteze, filtru permanent aluminiu

 

Lasă un comentariu