Set 2 tigai cu efect de piatra incinsa Regis Stone Ideal – Review si pareri

        Gatitul este o arta dar este imposibil fara ustensilele potrivite asa ca daca si tu vrei sa iti pui in valoare abilitatile in ceea ce priveste calitatile personale iti recomand setul de tigai Regis Stone Ideal. Invelisul special, antiaderent, cu efect de piatra incinsa, nu lasa alimentele sa se lipeasca si le ajuta sa-si pastreze proprietatile si calitatile nutritive! Grosimea bazei de 4 mm face ca tigaile Regis Stone sa fie mult mai rezistente la zgarieturi si astfel fiind mult mai durabile. Manerul este protejat termic astfel ca acesta nu se va incalzi prea tare.

Materialul interior al invelisului este elementul cheie al acestei tigai deoarece acesta protejeaza alimentele gatite in interior pentru a nu se lipi de fund. Nu mai ai nevoie de ulei, alimentele fiind gatite in sucul lor propriu fara sa se lipeasca.

Oferta cuprinde:          

–  1 tigaie cu diametrul de 28 cm

– 1 tigaie cu diametrul de 20 cm    

    In interior, cele doua tigai sunt construite din otel inoxidabil ce asigura distribuirea eficienta si uniforma a caldurii. Recipientele sunt realizate din otel de calitate superioara, au manere din ebonita, iar baza este realizata mai groasa, pentru a preveni deformarea la temperaturi mari. Poti utiliza aceste tigai inclusiv pe plita cu inductie, pe langa celelalte surse de cladura cunoscute. Se pot curata la masina de spalat vase.

Recomandare:

      Acestea isi vor dovedi utilitatea zi de zi in timp ce le vei utiliza la prepararea felurilor de mancare simplu si rapid: Verifica oferta pret

       Zilele acestea setul de tigai Regis Stone Ideal beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

  1. Set Regis Stone Ideal

Lasă un comentariu