Regis Stone Griddle Pan – Review Tigaia Grill cu efect de piatra incinsa

      Regis Stone Griddle Pan este un soi de tigaie pe care o vei indragi inca de la prima utilizare, ce propune un fel de revolutie in arta culinara, deoarece folosind-o pe aceasta vei invata sa gatesti mai sanatos si mai gustos folosind retete fara ulei. Baza acestei tigai din otel inoxidabil permite acum alimentelor sa fie gatite fara a include un strop de ulei in plus, procesul de gatire fiind bazat pe coacerea in suc propriul, fapt care se va observa in gustul propriu al alimentelor care va fi pastrat mult mai bine in forma sa originala. Mai mult ulei inseamna calorii in plus, iar arsura de multe ori rezultata poate afecta indirect si sanatatea, asa ca alegerea sta in alegerea unui mod mai econom si sanatos de gatire cu ajutorul acestei tigai Griddle Pan de la Regis Stone. 

       Cu o suprafata de lucru destul de mare, aproximativ 28 cm, tigaia Regis Stone Griddle Pan este perfecta pentru a pregati o cina pe cinsta intregii familii. Interorul tigaii este zimtat sub forma unui grill, fapt care va face ca alimentele pregatite sa fie patrunse mult mai bine la interior, in special carnea sau legumele pregatite intens sau la foc mic aburinde. Invelisul special, antiaderent, cu efect de piatra incinsa, nu lasa alimentele sa se lipeasca si le ajuta sa-si pastreze proprietatile si calitatile nutritive. Grosimea de 4 mm face ca tigaia Regis Stone Griddle Pan sa fie foarte rezistenta la zgarieturi si durabila.

     Alimentele pregatite in tigaie si patrunse in egala masura din toate partile, materialul din aluminiu dar si otelul care se regaseste la baza asigura o distributie buna a caldurii astfel incat procesul de gatire sa fie unul cu dispersie egala a caldurii in tot volumul tigaii. Nu mai trebuie sa asezi tigaia si alimentele in diverse pozitii pentru patrundere mai buna, totul fiind gata asa cum ti-ai dorit fara prea mult efort din partea ta.

 Manerul de sustinere este construit dintr-un material ce permite ca acesta sa ramana rece permanent, chiar daca in jurul tigaii temperatura este una mai ridicata. Poti pune mana pe acesta fara probleme in orice moment, fara sa te arzi.Tigaia poate fi utilizata atat in cazul unui aragaz cat si pe o plita cu inductie, iar procesul de spalare nu este unul greoi, poti alege varianta clasica in care sa utilizezi detergent de vase si burete sau sa introduci tigaia in interiorul unei masini de spalat vase performante. 

Recomandare:

      Aceasta isi vor dovedi utilitatea zi de zi in timp ce o vei utiliza la prepararea felurilor de mancare simplu si rapid: Verifica oferta pret

       Zilele acestea tigaia Regis Stone Griddle Pan beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

   Regis Stone Griddle Pan

Lasă un comentariu