Combina frigorifica Arctic AK60350-4 cu 4 sertare congelare pret si specificatii tehnice

     Design-ul combinei cu 2 usi Arctic AK60350-4 este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb ce se potrivindu-se perfect in orice bucatarie. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Arctic cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 205 l precum și un compartiment special pentru fructe si legume. Sistemul static cu care este dotat aparatul pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzorul amplasat in interiorul frigiderului permite mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Acest model are un termostat ajustabil cu control mecanic in partea de sus a zonei de refrigerare. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.     Arctic cu dezgheţare automată frigider este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Rafturile de depozitare alimente Safety Glass sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ.

Combina frigorifica Arctic AK60350-4, 331 l, Clasa A+, 4 sertare congelare, H 201 cm, Alb

     In partea inferioara a frigiderului Arctic se afla compartimentul Garden Fresh cu temperatura de 5°C etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner vertical integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare in functie de preferintele noastre.  Suporturile pozitionate pe usa sunt ajustabile, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sticle.

     Aparatul are iluminare Eco Led sus ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Arctic are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala

     Capacitatea maxima net de 331 litri a aparatului este impartita intre frigider caruia ii revin 205 litri si congelator cu un spatiu total de 126 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 4 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Puterea de congelare a aparatului este de 6 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Usa congelatorului este reversibila cu maner vertical integrat. Aparatul are in dotare si sistemul de avertizare sonora Eco Buzz, in cazul ne inchiderii sau inchiderii incorecte a usii.

     Arctic a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN – ST  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Arctic detine: Semnal sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. De indata ce mancarea este complet inghetata, cu functia automata de congelare rapida, aparatul comuta inapoi la modul normal in functie de incarcatura, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Arctic AK60350-4 avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Eficienta energetica oferita de frigiderul Arctic este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 801 W/24h. Consumul anual de energie este de 297 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare zgomot a compresorului, este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 201 x 59,5 x 60 si o greutate de 65 Kg. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Arctic AK60350-4, 331 l, Clasa A+, 4 sertare congelare, H 201 cm, Alb

 

Lasă un comentariu