Purificator de aer Clean Air Optima CA506 pret si specificatii tehnice

     Un purificator de camera este bine venit in locuinta noastra mai ales in conditiile unei veri care se instaleaza cu temperaturi toride din timpul zilei. Aparatul are rolul de a ventila si purifica aerul dintr-o incapere reducand prin efectul de ventilare si umiditatea care amplifica gradul de disconfort creand o atmosfera placuta spatiului unde locuim. Aceste aparate sunt de mai multe tipuri si dimensiunii in functie de forma si locul in care pot fi plasate intr-un spatiu. Cel mai mare avantaj al acestor dispozitive sunt costurile mai reduse si un consum de energie destul de economic.

     O varianta inspirata de purificator de camera este modelul de aparat turn cu ionizare Clean Air Optima CA506 produs in Olanda, creat pentru a racori si purifica aerul din camere cu spatiu mai restrans, fiind echivalentul unui ventilator vertical, deoarece are un design specific, incluzand o unitate de centrifugare a aerului cilindric alungita, care isi permite sa disperseze aerul pe toata inaltimea sa. De obicei, acest dispozitiv ne ajuta sa economisim mai mult spatiu, putand fi plasat in colturile unei incaperi. Acest purificator de aer turn avand o carcasa din plastic si o baza de sprijin semirotunda, are un design modern de culoare gri inchis/gri argintiu incadrandu-se perfect in locuinta noastra. Fluxul de aer generat de ventilator este multi-directional. Panoul de comanda cu control digital si display LCD albastru, este plasat in partea superioara a aparatului ce consta din butoane senzitive. De pe acest panou de comanda poti seta principalele functii: intensitatea si viteza ventilatorului sau ionizatorul. In timpul functionari, se poate opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului: normal, natural si sleep pentru comfort in orice clipa. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. De asemenea se vor cunoaste modul si etapele de functionare cu afisaj de schimbare a filtrului.     Pe partea de functii, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Timer-ul de 8 ore ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de ventilare si purificare Clean Air Optima CA506, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Timer-ul te va ajuta sa setezi durata de functionare a aparatului, astfel incat sa poti adormi relaxat pe canapea, racorindu-te fara grija opririi sau pornirii aparatului.

     Funcţia de ventilaţie cu aceasta functie, aparatul ventileaza aerul din incapere in 3 trepte (low/ medium/ high), cu o viteza maxima de 7 m/s si cu un debit maxim de 220 mc/h

     Sanatatea incepe cu aer curat. Calitatea aerului pe care il respiram are un impact mare asupra capacitati de munca si bunastarii noastre. Cu mai putini factori alergeni, microorganisme si poluare chimica pe care o inspiram, cu atat mai putine sunt sanse de a ne imbolnavi. Datorita cresterii contaminarii mediului, prin praf fin si poluanti, aerul curat nu mai poate fi luat in considerare. Calitatea aerului a scazut semnificativ in ultimii ani. Bacteriile, virusii, microbii, ciupercile, praful fin si polenul se raspandesc neingradit peste tot in interior. Multe substante care se dezvolta in timpul incalzirii sau gatitului, poluantii din materialele de constructie, covoarele, mobilierul, produsele chimice de uz casnic sau problema binecunoscuta a fumului de tutun pot declansa tulburari de sanatate. Prin urmare, exista suficiente motive pentru a acorda mai multa atentie calitatii aerului din interior. Acest sistem de filtrare avansat Clean Air Optima CA506 este compus din cinci sisteme de filtrare avansate. Prefilterul activat de carbune activ filtreaza particulele mai mari, gaze, substante chimice, fum de tigara, compusi organici volatili (COV) si mirosuri neplacute de bucatarie si vopsele. Filtrul HEPA din sistemul de filtrare este format dintr-un labirint de fibre fine submicroscopice. Această tehnologie de filtrare a fost initial dezvoltata pentru domenii de cercetare extrem de delicate, cum ar fi medicina, domeniul aerospatial si electronica.

     Aceste doua purificatoare de aer moderne din dotare HEPA CA-506 si CA-508 de Clean Air Optima atrag particule de dimensiunea de 0,3 μm (0,3 μm) prin filtrul original HEPA TRUE cu acoperire PPT și ating o rata de retentie totala de praf fin si solide in suspensie de 99,97%. Aceasta inseamna ca numai 3 din 10.000 de particule raman in aerul filtrat. Acest sistem de filtrare tip HEPA este fabricat dintr-un material hibrid consolidat, ecologic, care este pliat în asa fel incat sa creeze o suprafață foarte mare si eficienta de 0,75 m². Cu o astfel de suprafata mare de filtrare, rezistenta la aer este mica si numarul de particule retinute este ridicat. In plus suprafata de filtrare are un tratamentul PPT (Pure Treatment Pet) ce contine o componenta activa antimicrobiana pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor care cauzează mucegaiul si mirosul pe suprafața filtrului.

     Acest sistem de filtrare are si functia de ionizare cu ajutorul unei lampi UV de 6.000.000 ioni/cm³, ce neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul incaperii. Lampa UV are o durata mare de viata de 20.000 ore de functionare. Se cunoaste ca dispozitivele electronice din casa calculatoare, iluminat fluorescent, electrocasnicele elimina ioni pozitivi in casa, fiind sursa de iritare si oboseala, deci un aparat care restaureaza balanta prin eliminarea de ioni negativi nu are cum sa nu ajute. In acelasi timp, ionii negativi, creeaza un mediu sigur, relaxant si sanatos. Datorită eficientei lor inalte, purificatoarele de aer Clean Air Optima cu filtru HEPA asigura un aer optim purificat si o mai buna dispozitie asupra noastra. Spectrul de filtrare este mare indepartand praf fin, substante solide in suspensie, particule microfine ca: fum de tutun, fum, praf, polen, alergeni acarieni, par de animale, mucegai, spori și mirosuri.     Acest aparat de purificare si de curatare a aerului este certificat de AHAM (Asociatia producatorilor de aparate electrocasnice) pentru capacitatea lui de a curata fumul de tutun, praful si polenul din camera. Acest aparat a primit o rata CADR (Rata de livrare a aerului curat) pentru cat de bine functioneaza la indepartarea acestor poluanti dintr-o incapere in comparatie cu alte modele de acelasi fel. Valorile CADR pentru acest tip de purificator de aer HEPA UV ionizer CA-506 evaluat pentru incaperi de pana la 20,4 m² sunt de: 112 pentru fumul de tigara, 131 pentru praf si de 123 pentru polen.

     Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de la 40 la 48 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V, fiind destinat spatiilor inchise de pana la 60 mp. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential de (20, 40, 59) dB. Aparatul cantareste 5 Kg si are dimensiunile de (D x H x W) mm: 250 x 550 x 170. Acest aparat este indicat a fi folosit in unitatii medicale, scolii, gradinite, cabinete de cosmetica, casele de pensionare, in birourile cu spatiu deschis unde sunt instalate imprimante si copiatoare si unde praful de toner poluează aerul etc.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Lasă un comentariu