Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA No Frost pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea gri potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Afisajul LCD postat in exterior impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Acest model are tehnologia de racire No Frost automat atat a frigiderului cat si a congelatorului. Aceasta tehnologie fiind una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata.

     Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA are tehnologia de racire Multi Airflow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in compartimentul combinei. Aceasta tehnologie mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

     Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer cu umiditatea controlata are un volum net generos pe frigider de 231 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Combina frigorifica Star Light cu dezghetare automata No Frost, este construit astfel încat apa rezultata din zona de refrigerare în urma dezghetarii se aduna într-un locas special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajată de compresor în timpul funcţionarii.

   Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta intarite cu rama din inox ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta să fie cu cativa milimetri mai mică decat înaltimea standard vaselor sau a borcanelor din comert. In plus combina are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle. Usa frigiderului cu maner vertical integrat avand deschidere spre dreapta este echipata cu 5 suporturi fixe de diferite marimi care lasa la latitudinea noastra ocuparea lor cu o diversitate de produse. In partea inferioara a frigiderului Star Light se afla compartimentul mare etans Bio Fresch cu doua sectiuni unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Compartimentul Bio Fresch cu o temperatura cuprinsa intre 2°C si 4°C capacul din latex Dual Balance mentine umiditatea la un nivel optim, aceasta zona fiind indicata pentru stocarea de fructe si legume, fiind una dintre cele mai mari lazi pentru fructe si legume de pe piata. Acest compartiment este monitorizat electronic de pe display-ul LCD din exterior cu actionare touch control. Aparatul are iluminare Eco LED Leigh ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Datorita tehnologiei No Frost / Multipower Invertor aparatul Star Light la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. La un frigider obisnuit cand este deschisa usa, temperatura creste brusc, iar mancarea este expusa unui soc termic care o face sa se altereze mai repede. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip raft separate unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava cuburi de gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare.

    Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi cu maner vertical integrat ce are deschidere spre dreapta. Puterea de congelare a aparatului este de 4,2 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

    Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

   Star Light avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval de temperatura Eco cu resurse minime de energie intre 6°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -18°C. Pe partea de functii si tehnologie Star Light detine: Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Star Light detine si functia Congelare rapida unde se foloseste un jet de aer rece la -22°C, cu functia Flash Freezer ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Cu functia Super Freezing Star Light protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Star Light avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu functia Eco Mode in cazul unei absențe prelungite, combina poate fi setata să funcționeze în modul de economisire a energiei, ușa fiind închisă tot timpul, avand si posibilitatea de a deconecta congelatorul.

      Din punct de vedere energetic Star Light se remarca prin consumul energetic mic de 305 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare vibrati este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 45 dB. Volumul total a acestui combine este de 318 de litri din care 231 de litri ii revin frigiderului iar restul de 87 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 185 x 59,5 x 63,3 si o greutate de 68 Kg.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA , 318 l, Clasa A+, No Frost, H 185.5 cm, Gri

Lasă un comentariu