Aragaz Gorenje GN51101AW Clasa A pret si specificatii tehnice

     Aragazul Gorenje GN51101AW este o alegerea foarte buna daca iti doresti un dispozitiv de gatit de ultima generatie dotat cu cele mai noi tehnologii din domeniu.
     Design-ul este unul modern dat in special de culoarea alba care face ca acesta sa se incadreze de minune in bucataria ta, carcasa fiind din tabla placata cu email termorezistent. Capacul aragazului este realizat din tabla placata cu email avand balamale foarte rezistente. Plita aragazului are in dotare un gratar din otel emailat. 
     Acest aparat este dotat cu patru arzatoare pe gaz cu sistem de aprindere electrica integrat. Doua arzatoare sunt de dimensiuni medii cu puterea de aprindere de 1,75 kW, unul mic de 1 kW iar altul mare de 2,7 kW. Pentru o experienta culinara cat mai variata acest model are in dotare un cuptor pe gaz cu o capacitate de 55 de litri fiind prevazut cu iluminare interioara pentru o experienta cat mai placuta. Accesul la cuptor se face cu ajutorul unei usi din sticla tratata termorezistent, care este manevrata cu ajutorul unui maner ergonomic metalic placat cu email de culoare alb, plasat in partea superioara a usi. Panoul de comanda al aragazului este format din 5 butoane ce actioneaza cele 4 arzatoare ale plitei si arzatorul cuptorului. Toate cele 5 butoane sunt echipate cu sisteme de siguranta care intrerup alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental si cu sistem de aprindere electric integrat. Acest sistem te ajuta sa eviti scurgerile de gaze si sa uiti de instabilitatea sistemelor clasice de alimentare.

     Mai mult sistemul Safety Plus ne asigura ca aragazul tau va functiona in cele mai bune conditii, atat in timpul, cat si dupa expirarea perioadei de garantie. Usa cuptorului cu deschidere rabatabila si COOL DOORS (CD) din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul uşii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Datorita uşii interioare complet din sticla cu 2 straturi de sticla şi sticlei reflexive speciale, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece, (temperatura maxima a geamului in zona centrala nu depaseste 50°C). Acest model din punct de vedere al eficientei energetice se incadreaza in clasa A datorita izolatiei termice a cuptorului. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este rabatabil care asigura deschiderea uşoara şi silenţioasa a acestuia. Acest cuptor are un sistem de ventilaţie natural, care distribuie căldura uniform, producand o coacere rapida şi uniforma, iar alimentele nu se ard şi nu se prind de vas.
     Dimensiunea acestuia este de 89 cm in inaltime 50 cm lungime si 60,5 cm latime si greutatea de 35 de kilograme. Accesoriile din dotare se compun din: capac aragaz, cele 2 gratare din otel ale plitei si o tava de coacere. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa iti satisfaca toate nevoile acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

     Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

Aragaz Gorenje GN51101AW, Gaz, 4 arzatoare, 55 l, Clasa A, Alb

Lasă un comentariu