Aer conditionat mobil ARGO GLAMOUR Tub evacuare inclus pret si specificatii tehnice

     Aparat de aer conditionat portabil ARGO GLAMOUR de culoare alb cu ornamente argintii, este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului ARGO. Acest aparat putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. ARGO GLAMOUR este un sistem de climatizare portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici. În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED care monitorizeaza temperatura mediului ambiant, precum și alte câteva butoane cu actionare prin touch pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru utilizand atat telecomanda din dotare cat si de pe panoul central digital.Aparat de aer conditionat mobil Argo Glamour, 10000 BTU, Telecomanda, Display, Clasa A, Filtru lavabil, Auto restart, Dezumidificare, Timer, Functia Sleep, Memory, Tub evacuare inclus     ARGO GLAMOUR are 3 moduri in care poate functiona. Functia de Racire; Functia de Dezumidificare; Funtia de Ventilare. Acest aparat are o capacitate numai de racire de 10.000 BTU iar cel mai mare avantaj al acestuia este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 40 mp. Acest model de 10000 BTU are un debit maxim de aer racit de 320 de metri cubi pe ora, adica asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 1 camera. Evacuarea aerului se face prin intermediul lamelelor frontale cu oscilatie automata. Amplitudinea oscilatiei fiind ajustata de pe panoul de comanda sau prin intermediul telecomenzii. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor, ARGO GLAMOUR a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Aparatul produce un zgomot secvential de 47/49/51 dB(A)

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum de 1000 W/h numai la racire. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament excelent EER de 2,6 la racire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat ARGO cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul. Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 2,6 KW.

     Instalatia de filtrare aer include filtru lavabil HD de inalta densitate pentru praf si polen dar si agentii alergeni. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte plus una pe automat cand condensul este vaporizat automat, avand un debit de la (250 / 280 / 320) mc/h. Consumul energetic la treapta 3 de ventilare a motorului electric este de 65 W/h.

     Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 0,8 l/h condens. Condensul rezultat este vaporizat automat in modul de racire. Vasul de colectare cu capacitatea de 6 l condens are un indicator de prea plin ce ne atentioneaza ca acesta trebue sa fie golit. Aparatul are si instalatie de drenaj continuu cu sistem automat de eliminare a condensului.

     Timer-ul 24 h si functia Restart cu functia Memory, ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare ARGO GLAMOUR ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Modulul Sleep/Night are rolul de a asigura un somn linistit pe timp de noapte, cu un consum energetic cat mai redus. Aparatul de aer conditionat ARGO va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius pe ora, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 5 ore. Astfel nu veti resimti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti fi deranjati de zgomotul rezultat, intrucat acesta trece automat pe un modul silent.

     Functia de autodiagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

     Unitatea interioara cantareste 24 kilograme si are urmatoarele dimensiuni (L x A x I) (355 x 345 x 730) mm. Pentru o deplasare facila aparatul este dotat cu 4 role de deplasare si 2 manere ergonomice. Oferta vine insotita si de kit de instalare. Acest kit de instalare este compus dintr-un tub flexibil de evacuare aer cu diametrul de 130 mm si lungimea de 1,5 m. Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuială în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

 

Aparat de aer conditionat mobil Argo Glamour, 10000 BTU, Telecomanda, Display, Clasa A, Filtru lavabil, Auto restart, Dezumidificare, Timer, Functia Sleep, Memory, Tub evacuare inclus

Lasă un comentariu