Aparat aer conditionat portabil Nordstar CP-41H3A-J17A pret si specificatii tehnice

     Aparatul aer conditionat portabil Nordstar CP-41H3A-J17A ce mentine temperatura interioara intre 17 si 30°C, este un sistem de climatizare portabil care recent si-a facut prezenta si in oferta celor de la eMAG.

       În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED care monitorizeaza temperatura mediului ambiant, precum și alte câteva taste protejate cu membrana pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru utilizand atat telecomanda din dotare cat si de pe panoul central. Aparatul functioneaza astfel, raceste sau incalzeste aerul din incapere, preluand sau cedand caldura. Caldura preluata sau aerul rece va fi cedata catre exterior printr-un furtunul de evacuare, iar aerul racit sau incalzit va alimenta incaperea in care aparatul a fost pozitionat, printr-un ventilator.Aparat aer conditionat portabil Nordstar CP-41H3A-J17A 14000 BTU

     Aparatul nu necesar niciun vas de colectare a apei, datorită functiei de recirculare automata a condensului de pe evaporator. Acest aparat are o capacitate de racire/incalzire de 14000 BTU, iar cel mai mare avantaj al acestuia este mobilitatea acestuia, astfel il poti muta dintr-o incapere in alta în functie de activitatile desfasurate. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 45 mp. Acest model are un debit maxim de aer racit de 480 mc/h, adica asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 4 ori aerul dintr-un apartament cu 1 sau 2 camere. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 2 trepte de ventilatie, atinge 58 dB.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A la racire, cu un consum nominal de 1708 W/h si aceeasi clasa A la incalzire cu un consum de 1550 W/h. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament foarte bun EER de 2,4 la racire si COP de 2,9 la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Nordstar cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul.

       Avand un aparatul de aer conditionat cu un COP de 2,9, pentru a obtine aceeasi cantitate de caldura, doar 35% din energia electrica este necesara, deoarece restul de 65% este luata direct din exterior. Aceasta inseamna o economie de 65%. Nordstar are in dotare un compresor rotativ GMCC Model: PA160X2C-4FT, care este si silentios, astfel ca il vei putea folosi fara probleme chiar si pe timp de noapte. Instalatia de filtrare aer include un filtru dublu pentru praf si polen dar si agentii alergeni. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 2 trepte cu debite de (340, 480), fara sa-i modifice temperatura cu un consum maxim de 85 W/h. Pentru ca aerul să se poată distribui uniform, direcția de suflare poate fi reglata manual si variabil în 2 trepte.

     Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 1,4 l/h condens. Nu este necesar niciun vas de colectare a apei, datorita functiei de recilculare automata a condensului de pe evaporator.

    Timer-ul  ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Nordstar ce permite functionarea pe intervale presetate de timp.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +43°C.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia de baleiere pe verticala ce distribuie uniform fluxul de aer si temperatura in intreaga camera sporind confortul.

     Unitatea interioara cantareste 42 kilograme si are urmatoarele dimensiuni (L, l, H)mm: 460 x 430 x 830. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 A si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuiala în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

Aparat aer conditionat portabil Nordstar CP-41H3A-J17A 14000 BTU

Lasă un comentariu