Mixer cu bol Classico Stand Mixer pret si specificatii tehnice

     Mixer cu bol Classico Stand Mixer este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de bucatarie complet care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox alimentar si plastic dur, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. E asa de greu cand ai idei si nu ai cu ce sa la pui in practica, lucru ce se va schimba radical odata cu noul mixer de bucatarie Classico Stand Mixer. 
      Acest model cu configuraţie compactă de culoare alb sau rosu si corpul din plastic turnat, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic rotund pozitionat pe carcasa motorului, are control mecanic si indeplinesc functiile de: pasatul, amestecul sau baterea unei game largi de alimente. In plus fata de cele 6 viteze, acest mixer de bucatarie este prevazut cu actionare de pornire oprire. Langa acest buton se afla butonul deblocare blocare basculare brat mixer. Talpa de sprijin a bolului se poate deplasa in plan orizontal cu ajutorul unei parghi ce deplaseaza vasul pentru un amestec al continutului cat mai omogen in timpul operatiuni de mixare.
    Controlul si functionarea acestui aparat este foarte simpla; Se conecteaza accesoriul cu functia dedicata la aparat, se apasa pe butonul de pornire si se selecteaza una din cele 6 viteze potrivite pentru reteta pe care vrem sa o executam. In continuare mixerul seteaza automat viteza corecta pentru cele mai bune rezultate. Mixerul de bucatarie Classico Stand Mixer are o putere de aproximativ 250 W cu 6 viteze suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Ca sistem de siguranta acest aparat este dotat din punct de vedere tehnologic cu un micro releu termic care va intrerupe functionarea aparatului in mod preventiv in caz de suprasarcina. Telul Flex ajunge cu usurinta pana la baza bolului, astfel incat toate ingredientele sunt rapid amestecate si capata o textura fina si pufoasa. Rotatia planetara dubla (capul mixerului si ustensilele de patiserie se rotesc in directii opuse) asigura rezultate rapide si texturi fine si omogene. Bateti pana la 10 albusuri de ou, preparati pana la 35 de briose sau chiar 3 aluaturi mari de pizza datorita bolului din inox cu o capacitate de 3 l. Bratul liber rabatabil al acestui model se ridica si se coboara foarte usor, astfel incat sa putem fixa si demonta usor ustensilele pentru bol. Prin ridicarea in sus bratul liber ofera acces complet la bol, o functie practica atunci cand verficam consistenta sau adaugam ingredientele in bol. Cu noul mixer de bucatarie Classico Stand Mixer cu o capacitate bol din inox de 3 litri (conţinut uscat/lichid), vei putea pregati de exemplu 1,4 kg de aluat pentru 2 paini sau 2 cozonaci. Accesoriile puternice folosite pentru bolul din inox sunt: spirala pentru aluat si telul din inox, ce sunt usor de fixat printr-o simpla atasare la aparat. Treptele cu viteza si putere mai mica sunt folosita pentru a bate frisca, albusurile de oua, aluat de tarte; iar treptele cu viteza si putere mai mare, se utilizeaza frecvent pentru, supele crema si diferite paste de legume. 
     Telul metalic pentru amestecat al mixerului intra in actiune si creeaza albusuri pufoase cu o crestere a volumului de pana la 600% si o frisca perfecta cu o crestere a volumului de pana la 200%. Astfel crearea deserturilor delicioase nu a fost niciodata mai usoara.     Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor cu care a fost dotat, acestea sunt: tel de framantat aluat, tel pentru amestecat si vas blender.     Toate componetele acestui model sunt confectionate din inox, iar spalarea acestora se face atat manual cat si la masina de spalat vase. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 2,3 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm: 29,1 x 20,2 x 26,5 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un mixer performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Classico Stand Mixer

Lasă un comentariu