Aparat de aer conditionat cu inverter VORTEX VAI-A1217FA kit instalare inclus pret si specificatii tehnice

     Folosirea unui aparat de aer conditionat reprezinta cea mai buna metoda de a suporte zilele toride de vara sau zilele geroase din timpul ierni in intervalul termic de la +43°C pana la -10°C. Acest model poate fi o optiune, el nu are nevoie decât de apăsarea unui buton de pe telecomanda pentru a activa instalatia si aparatul de climatizare va mentine temperatura dorita indiferent de anotimp. În doar câteva minute, mediul ambient devine plăcut şi confortabil, iar temperatura se menţine la un nivel acceptabil pentru o perioadă lungă de timp. Din punct de vedere estetic este un aparat elegant de culoare alb, ce nu poate strica aspectul incaperii, avand un display ascuns pozitionat in partea dreapta a aparatului, unde vor fi afisate temperatura camerei precum si setarile programelor de functionare. Modelul VORTEX VAI-A1217FA poate reprezenta o buna optiune, datorita tehnologiei Inverter. Aceasta tehnologie nouă reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 40% raportat la aparatele convenționale. De asemenea, un aparat de aer conditionat cu tehnologie DC Inverter, atinge si mentine temperatura dorita intr-un timp mult mai scurt si in acelasti timp functionarea unitatii este mult mai silentioasa. VORTEX VAI-A1217FA dispune de functii si tehnologii avansate, cu o capacitate de racire si incalzire de 12000 BTU, perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri de pana la 24 mp.

     Aparatul de aer conditionat tip inverter Vortex este dotat cu un compresor rotativ GMCC cu o eficienta a motorului mare in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.

       Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, acesta fiind incadrat in clasa A+, avand un consum anual de 137 kWh/an la racire si aceeasi clasa A+ cu un consum de 840 kWh/an la incalzire. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 5,84 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire.

      Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Vortex, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor  adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,84 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. 

SEER and SCOP | Olimpia Splendid    Acest model este silentios cu un nivel de zgomot de 50 dB, pe ultima treapta de ventilare, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Instalatia de filtrare aer include un filtru lavabil pentru praf si polen dar si pentru bacterii sau agentii alergeni.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Cu ajutorul acestei aplicatii, veti putea beneficia de o temperatura precisa si confortabila in incapere.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem cu 5 trepte de ventilatie funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -10°C si +18°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 460 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia Mod Turbo in cazul activarii acestui mod, incalzirea sau racirea spatiilor se realizeaza rapid. 

     Functia dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim aflat între 40% şi 60%, fara a activa functia de racire. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort. De asemenea, prin asigurarea unui nivel optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului, colectand o cantitate de 1 l/h condens.

      Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vortex, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Auto Curatare este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

      Unitatea interioara cantareste 8,5 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 690 x 200 x 285, iar cea exterioara are o greutate de 27,5 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 720 x 260 x 540. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

      Oferta vine insotita si cu kit de instalare care contine: Traseu frigorific din teava de cupru si izolatie termica – 3 metri de traseu inclus
– Furtun evacuare condens
– Banda de plastic
– Banda izolatoare
– Inel de protectie din plastic, facandu-se oricum o economie de cateva sute de lei in functie de model.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Aparat de aer conditionat cu inverter VORTEX VAI-A1217FA, 12000 BTU/h, kit instalare inclus

Aparat de aer conditionat cu inverter VORTEX VAI-A1217FA, 12000 BTU/h, kit instalare inclus

Un comentariu la „Aparat de aer conditionat cu inverter VORTEX VAI-A1217FA kit instalare inclus pret si specificatii tehnice<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-67c965d06cbd6' data-rating='5' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Lasă un comentariu