Boxa portabila activa AKAI ABTS-28 pret si specificatii tehnice

      Boxa portabila activa AKAI ABTS-28 este o solutie versatila pe care o poti utilizata de fiecare data cand esti in deplasare, in zone cu acces limitat electricitate, cum ar fi padure, munte sau cabane. Daca ai chef de distractie, nu mai esti limitat acum de aceste aspecte, singura conditie fiind cea de a avea in jurul tau o gasca petrecareata. 

      Forma specifica de tub de bass, are un rol important in a asigura un flux eficient, clar si tare pentru sunetul emis. Un avantaj este acela ca vei avea un bass mult mai tare, cantitatea de aer emisa pentru sunet permitand acest lucru. In partea de sus, are un maner de sustinere, care ii da acesteia posibilitatea sa fie purtata dupa tine cu usurinta. 

      Panoul de comanda este compus din mai multe butoane care va activa fiecare functie in parte, iar detaliile de volum si radio vor fi afisate pe ecranul LED din dotare. Pentru a anima atmosfera, poti conecta si un microfon, pentru a exersa la Karaoke.

      Sta foarte bine si la capitolul elemente de conectivitate, are suport card, USB dat si bluetooth. Dispune si de functie radio in banda de frecventa FM. Prinde foarte bine posturile in FM, cele nationale si regionale. Pentru functia de bluetooth, raza de actiune este undeva la 10 metri. Odata facuta imperecherea dintre telefon si aceasta, conexiunea este una stabila, iar sunetul este redat excelent.

      Performantele audio nu sunt dintre cele mai extraordinare dar pentru o boxa portabila este destul de rezonabil. Binenteles nici sursa de curent nu ajuta in acest sens, alimentarea cu energie fiind limitata pentro o mai buna autonomie in timp. Puterea exprimata de aceasta este de 15 W RMS iar banda de frecventa in care opereaza este de 100-20000 Hz.

      Distorsiunile pot aparea in cazul in care vei asculta la volum maxim, dar cum spuneam se aude rezonabil la un volum moderat. La mine a tinut bateria aproximativ 3 zile la o utilizare de cateva ore pe zi, la volum mediu si conexiune prin Bluetooth plus radio FM. O recomand! 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio entry level capabil sa redea un sunet foarte bun disponibil la cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret

       Deasemenea profita zilele acestea de reducerile din cel mai mare magazin online si achizitioneaza boxa portabila AKAI ABTS-28 la reducere de pret: Verifica pret redus

 

Boxa portabila activa AKAI ABTS-28

Lasă un comentariu