Pachet promo: Cuptor incorporabil Electrolux EOB2200BOX + Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX pret si specificatii tehnice

     Electrolux se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Produsele Electrolux se adreseaza in special clientii din Europa de Sud Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul Electrolux EOB2200BOX despre care vorbim astazi este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) (cm) 59,4 x 59,4 x 56,7 centimetri si o greutate de 30 Kg.

     Cuptorul cu control electronic are un design modern, de culoare inox, iar materialul din care este construit este inox antiamprenta. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda pozitionat frontal cu buton pentru numaratoare inversa mecanic, impreuna cu programatorul mecanic, actionat de doua butoane rotative, indeplinesc functiile de: setare temperatura si selector de programe. In dreapta panoului se afla butonul rotativ de selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 50°C la 250°C pentru prepararea fiecarui aliment. In partea stanga a panoului de control se afla butonul rotativ, de unde avem posibilitatea de a selecta unul din cele 8 programe cu care este dotat cuptorul. Această interfaţă cu butoane clasice, oferă acces direct la temperatură şi la modurile de încălzire practice. Prin intermediul butonului cu numaratoare inversa a timer-ului de 90 de minute, putem seta pornirea si oprirea timpului de gatit, iar cuptorul ne va avertiza printr-un semnal sonor cand mancarea este gata.

     Constructiv cuptorul are un aspect robust cu un spatiu interior de 70 litri, cu iluminare interioara, fiind dotat cu: tava pentru scurgere grasimii si gratar din sarma. Acest model are şi un sistem de ventilaţie, care distribuie căldura uniform, producand o coacere rapida şi uniforma, iar alimentele nu se ard şi nu se prind de vas, deoarece căldura vine din toate direcţiile, fiind dispersata de ventilator. Usa cuptorului este alcatuita din 2 straturii de sticla ce asigua o buna izolare termica, in plus un ventilator ascuns asigura o racire tangentiala a carcasei cuptorului si prin intermediul unor fante si a geamului de la usa cuptorului. Uşa cuptorului demontabila este prevăzută pe interior cu o suprafaţă din sticlă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Uşa mai este prevăzută si cu balamale mici şi mai stabile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul estetic al cuptorului. Balamalele usilor au un profil neted si in acelasi timp sunt rezistente si durabile.

     Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: usa cu sistem de curatare usor si cu aspect reflexiv. Astfel usa interioara a cuptorului isi va pastra aspectul stralucitor initial, cu eforturi minime de intretinere. Datorita sistemului de incalzire Ultra Fan Plus cu ventilator supradimensionat si design de ghidare a aerului, alimentele sunt gatite uniform, indiferent unde se afla in cuptor.     Aparatul are 6 moduri de încălzire si distributie a energiei termice care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu grill-ul electric mare cu puterea de 2700 W/h, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante. Functionarea elementelor de incalzire superioara si inferioara asistata de ventilare asigura un regim de coacere uniform, intr-un ritm accelerat. Cu tehnologia convectie aer fierbinte cu arzator sus si jos, cuptorul are posibilitatea de a găti simultan, pe mai multe niveluri (maximum trei), diferite tipuri de alimente.

Cuptor incorporabil Electrolux EOB2200BOX, Electric, Clasa A, Inox Antiamprenta

     Functie de coacere static cu arzator sus, arzator jos. Cu ajutorul celor 2 forme de incalzire, rezistenta de coacere de sus si de jos, toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior si datorita placi mari de coacere cu suprafata de 1424 cm2. Static numai incalzire inferioara. Static numai incalzire superioara. Programul Pizza face modificările necesare de temperatură pentru a garanta aceleaşi rezultate ca ale unui cuptor tradiţional cu lemne. Pizze perfect coapte în interior şi la exterior în doar 30 de minute. La sfarsitul programului de coacere un semnal sonor ne avertizeaza de incheierea ciclului programat. Cuptorul Electrolux este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A cu un consum de energie de 0,89 Kw/h si puterea de 2780 W. Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: O tava de coacere adanca si un Grătar combi ce poate fi utilizat pentru vase, forme de cozonac, fripturi, grătar și alimente congelate.

     Pachetul promotional Electrolux, alcatuit din cuptorul EOB2200BOX si plita EGH6343BOX cu alimentare pe gaz, reprezinta o alegere ideala. Plita incorporabila Electrolux este de culoare inox, avand dimensiunile standard de 59 x 52 cm si o greutate de 7,6 Kg. Butoanele de control rotative sunt situate in partea din fata dreapta, fiind foarte usor de accesat.

      Suprafata plitei fiind din inox antiamprenta cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare sunt din fonta emailata de culoare negru antracit.

     Plita dispune de o putere maxima de 9 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 2 kW si 1 arzator mare tip Wok (tripla coroana de ardere), avand o putere de 4 kW.

     Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrata, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor si o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Electrolux EOB2200BOX, Electric, Clasa A, Inox Antiamprenta