Aparat de aer conditionat Beko BDIN 120 Kit instalare inclus 3 m pret si specificatii tehnice

     Deşi vremea este destul de capricioasă momentan, cu siguranţă vor veni şi zilele toride în care vom încerca să ne răcorim şi să fugim din calea temperaturilor ameţitoare. Poate că acesta este cel mai bun moment din an pentru a achizitiona un aparat de aer condiţionat. Unul din aceste modele, ce se aliniaza la tehnologia Inverter este si aparatul de aer conditionat Beko BDIN 120. Acest model cu gama de operare +48°C-15°C ce poate functiona si in mediu tropical are un design clasic, dar totodata destul de elegant. Vine pe o nuanta de alb, astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor, impreuna cu o telecomanda cu display, prin care puteti controla cu usurinta functiile sale.

     Acesta dispune de functii si tehnologii avansate, o capacitate medie racire de 11942 BTU si incalzire de 10918 BTU perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri de pana la 20 mp. Acest aparat este dotat cu un compresor rotativ cu surub performant tip Rotary ce asigura un flux continuu de aer, fara pulsatii sau intreruperi de curgere, așa cum se întâmplă cu un  compresor cu piston. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++ cu un consum de 1088 W/h la modul de functionare racire si clasa A+ cu un consum de 1025 W/h la modul de functionare incalzire. Consumul de sezon energetic anual la modul racire este de 240 kWh/an, iar la modul incalzire este de 986 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). 
     Acest consum mic se datoreaza faptul ca acest model utilizeaza tehnologia Inverter, ceea ce presupune un consum redus de energie, îmbunatatind totodata confortul în momentul utilizarii. 

    La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 3,71 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflecta consumul real de energie al pompe de caldura Beko, cu emisii de CO2 mai scazute.

     Aceste date reflecta consumul real de energie al pompei de caldura Beko, cu emisii de CO2 mai scazute. Indicii SEER şi SCOP masoara consumul anual de energie şi eficienta în timpul unei utilizari zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatura şi perioadele, în modul asteptare, pentru a furniza o indicaţie clara si fiabila a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încalzire sau racire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, introduce în încăpere 3,71 KW.

SEER and SCOP | Olimpia Splendid

     Cu ajutorul tehnologiei Inverter se poate controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinea temperaturii setate. Astfel se economiseste energie, in comparatie cu modelele conventionale, iar temperatura setata poate fi atinsa mult mai repede. Acest model este silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilare ale unitatii interioare, ajunge pana la 42 dB, o valoare insuficienta pentru a putea produce un disconfort acustic. Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%.

     Acest model sta bine si la capitolul filtre de protectie, avand un filtru Real Set de inalta densitate care iti vor asigura un aer rece curat si sanatos fara impuritatii, oferint 4 tipuri de filtre: Filtrul de praf HD care are functia de a dezinfecta aerul de sporii de mucegai de pana la 95% si in acelasi timp sa colecteze particulele mici din aer (praf, polen, virusuri si bacterii). Filtrul photocatalyst din dotare are rolul de a oxida substantele organice si anorganice prin prezenta unui semiconductor care produce o oxidare puternica a factorilor poluanti. Acest filtru are si un puternic efect dezodorizant, absoarbe si descompune: fumul, mirosul de amoniac, substante volatile organice, mirosurile de alimente si mirosurile neplacute. Filtrul Catechin (cu extract natural de ceai verde) este capabile sa elimine din incapere orice factor poluant mucegai sau alergen (praf, polen, bacterii, microbi, impuritati), cu o mare eficacitate, ce poate provoca diverse probleme de sanatate. Apoi sistemul de filtrare cu Carbon Activ care este unul dintre cel mai performante la ora actuala. Actiunea sistemului sau de filtrare securizat este imbunatatit, in plus, de proprietatile ionilor negativi emisi. Peste 3 milioane de Ioni Plasmaster sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv. Filtru ionizator prin generare de ioni negativi, ajuta metabolismul normal al celulelor corpului uman, imbunatatind vizibil starea de sanatate, prin stimularea proceselor de regenerare. Aparatul putand fi folosit si in mediu medical. 

Aparat de aer conditionat Beko BDIN 120, 12000 BTU, Clasa A , Wi-Fi Control, Filtru Cold Plasma Ion Generator, Filtru 4 in 1, Dezumidificare, Auto-restart, Kit instalare inclus 3 m

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

      Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C In plus aparatul are tehnologia Hot Start ce permite ca la inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Beko, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte + jet la un debit maxim de 600 m³/h, fara sa-i modifice temperatura. Lama mai lata si mai lunga asigura un flux sporit de aer in camera, putand astfel beneficia de un mediu mai racoros intr-un timp mai scurt. Aparatul regleaza automat directia fluxului de aer cu lungimea de pana la 10 m, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii. 

     Activând funcția Jet în modul răcire, reglajul de temperatură va fi de 18°C, în acest fel compresorul și ventilatorul funcționeaza la întreaga capacitate și permite răcirea rapidă a încăperii.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, el colecteaza o cantitate de 1,5 l de condens.

     Cu functia de auto-curatare aparatul impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului. Atunci cand aparatul este oprit din modul de functionare racire sau incalzire acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat apa de condens sa se evapore. In acest mod se previne formarea mucegaiului si a mirosurilor neplacute.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie. In plus cu functia Dream Mode fluxul de aer si temperatura sunt ajustate potrivit cu temperatura corpului din timpul somnului, iar aparatul se va opri automat la momentul setat.Aparat de aer conditionat Beko BDIN 120, 12000 BTU, Clasa A , Wi-Fi Control, Filtru Cold Plasma Ion Generator, Filtru 4 in 1, Dezumidificare, Auto-restart, Kit instalare inclus 3 m     Zone Follow aparatul de aer conditionat utilizeaza senzorul din telecomanda in locul senzorului din aparat. Telecomanda va sesiza temperatura din jurul utilizatorului si va transmite temperatura inregistrata catre unitatea interioara, care va functiona in concordanta cu temperatura inregistrata. Controlul inteligent al temperaturii ofera un mediu mai confortabil, dar si economie de energie.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Cu functia WiFi incorporata aparatul Beko BDIN 120, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.

     Unitatea interioara cantareste 9,7 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 903 x 218 x 270, iar cea exterioara are o greutate de 29 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 715 x 482 x 240. Pachetul livrat include pe langa cele doua unitati si kit-ul de instalare. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Oferta vine insotita si de kit de instalare inclus. Kitul de instalare al aparatului de aer conditionat contine: tevile traseului frigorific in lungime de 3 m, cablul electric in lungime de 3 m si izolatia termica a traseului frigorific.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: 

Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Beko BDIN 120, 12000 BTU, Clasa A , Wi-Fi Control, Filtru Cold Plasma Ion Generator, Filtru 4 in 1, Dezumidificare, Auto-restart, Kit instalare inclus 3 m

Aparat de aer conditionat Beko BDIN 120, 12000 BTU, Clasa A , Wi-Fi Control, Filtru Cold Plasma Ion Generator, Filtru 4 in 1, Dezumidificare, Auto-restart, Kit instalare inclus 3 m

Lasă un comentariu