Aer conditionat CVMORE Atmo CVATI-24 CVATO-24 pret si specificatii tehnice

      Aparatul de aer conditionat CVMORE Atmo CVATI-24 CVATO-24 prezentat astazi face parte din categoria aparatelor de climatizare ce pot functiona pe toata perioada anului cu costuri energetice reduse. Acest sistem ultra-modern cu design-ul aerodinamic imbunatateste performanta aparatului, facand aerul rece/cald sa circule prin casa mai repede. Din punct de vedere estetic este un aparat elegant de culoare alb, ce nu poate strica aspectul incaperii. Aparatul este dotat cu un display discret in mijlocul unitatii interioare, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. CVMORE are in dotare si o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva de unde pot fi controlate de la distanta toate functiile aparatului. 

     Un astfel de sistem ultra-modern si econom de culoare alb ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire nom/min/max 22000 (8530, 23202) BTU si o capacitate de incalzire de nom/min/max 23000 (8189, 27296) BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 60 mp. Aparatul de aer conditionat tip inverter de la CVMORE este dotat cu un sistem DC, cu motor DC la ventilatorul unitatii exterioare si compresor DC Inverter, care foloseste un model nou de compresor avand capacitate frigorifica variata. Acest tip de tehnologie ajuta la reducerea consumului de energie, la o functionare mult mai silentioasa, insesizabila, zgomotul neplacut al compresorului la pornire – oprire fiind eliminat. Tehnologia Inverter permite asigurarea unui randament mult mai mare in comparatie cu echipamentele de climatizare conventionale. In plus, noua tehnologie Twin Compresor Rotativ de la CVMORE ofera o eficienta energetica ridicata si o performanta mare de racire. 

    Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, la racire cu un consum nom/min/max 2010 (650, 2600) W/h la racire si aceeasi clasa A++ cu un consum nom/min/max 1870 (600, 2800) W/h la incalzire. Consum de sezon anual de energie electrică răcire, este de 512 kWh/an, iar consumul de energie electrica la modul incalzire este de 2120 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii).

    La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,5 la racire si de 4,6 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură CVMORE, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,5 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,6 KW.

SEER and SCOP | Olimpia Splendid    Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 25-35%. Aparatul dispune de tehnologia inverter, ce poate mentine temperatura dorita fara a se opri si a porni in mod frecvent, pentru a consuma mai putina energie. Invertorul digital va ajuta sa pastrati confortul pentru perioade mai lungi de timp, utilizand o cantitate minima de energie. In plus acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential la cele 4 trepte de ventilare de (36, 40, 44, 46dB(A).

     Sistemul complex de filtrare al acestui model include un filtru Filtrul ecologic ce retine praful, polenul și alte particule din aer cand se deplasează prin sistemul de aer condiționat si un ionizator cu plasma rece. Cu acest ionizator cu plasma acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, prin emitere de ioni negativi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv. Mai mult de atat, cu functia de ionizare, aparatul absoarbe praful din incapere, polenul sau particulele mici generatoare de diverse alergii. In acelasi timp, ionii negativi, creeaza un mediu sigur, relaxant si sanatos. Cu acest sistem de filtrare, aerul devine mai pur, mai proaspat si mai sanatos asigurand un confort optim pentru întreaga familie. Acest filtru are un puternic efect dezodorizant, absoarbe si descompune: fumul, mirosul de amoniac, substante volatile organice, mirosurile de alimente si mirosurile neplacute. In plus filtrul inhiba formarea formarea mucegaiului si a ciupercilor. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu Funcţia automat aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim 1100 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     CVMORE este dotat si cu tehnologia Fast Cool ce raceste aerul puternic urmand automat etapa Confort Cool ce mentine temperatura aerului dorit, obtinand si o importanta economie de energie. 

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,8 l/h condens.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -7°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat. Functia de auto curatare usuca schimbatorul de caldura prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-ne sa curatam frecvent aparatul. 

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare. In plus aparatul beneficiaza de functia de detectare pierdere agent frigorific ce opreste automat functionarea aparatului, protejand astfel compresorul.

     Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare CVMORE face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 0,5 W in standby, conducand la o economie de energie de 80%. 

     Unitatea interioara cantareste 16 kilograme avand dimensiunile de: (L, l, H)mm: 1078 x 246 x 325 iar cea exterioara are o greutate de 46 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 955 x 396 x 700. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. 

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret

Aer conditionat CVMORE Atmo CVATI-24 CVATO-24

Lasă un comentariu