Aer conditionat Osaka OHW12IG5 + Kit instalare inclus pret si specificatii tehnice

     Un aparat de aer condiţionat nu are nevoie decât de apăsarea unui buton de telecomanda pentru a raci o camera supraîncălzită sau de a crea o atmosfera placuta in anotimpul rece. În doar câteva minute, mediul ambient devine plăcut şi confortabil, iar temperatura se menţine la un nivel acceptabil pentru o perioadă lungă de timp si in functie de nivelul de izolare al casei. Aparatul de aer conditionat Osaka OHW12IG5 poate reprezenta o buna optiune, datorita tehnologiei Inverter. Aparatul de aer conditionat Osaka cu domeniu de functionare de la +48°C ~ -15°C este un aparat de aer conditionat inteligent din gama anului 2016, dotat cu o multitudine de functii moderne, ce ofera, o mare capacitate de schimbare a temperaturii in incapere. Un astfel de sistem ultra-modern si econom de culoare alb cu telecomanda si ecran de tip LCD ascuns ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire nom/min/max 10920 (2050 – 12970) BTU si de incalzire de nom/min/max 11600 (2050 – 12970) BTU/h fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum nom/min/max 997 (120, 1400) W/h la racire si clasa A+ cu un consum nom/min/max de 942 (120, 1400) W/h la incalzire. Aparatul are un consum de sezon anual la modul de racire de 144 kWh/an iar la modul incalzire cu un consum de sezon anual de 970 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si, respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii).

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Osaka, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW.SEER and SCOP | Olimpia Splendid

     Aparatul dispune de tehnologia inverter, compresorul functionand gradual, obtinandu-se o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot de 42 dB la treapta a 4 de ventilareAcţiunea sistemului său de filtrare eficient elimina praful, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile. Sistemul este alcatuit dintr-un filtre HD de mare densitate pentru praf lavabil ce sterilizeaza si indeparteaza mirosurile nedorite si poate fi reutilizat, fara a necesita înlocuirea lui. Acest sistem de filtrare al aerului transforma aparatul de aer conditionat Osaka intr-un adevarat sistem de purificare al aerului. Acest filtru retine bacteriile sau particulele de poluare, unde datorita structurii unice a stratului antibacterian aerul este curat si fara particule ce va pot imbolnavi. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Cu ajutorul acestei aplicatii, veti putea beneficia de o temperatura precisa si confortabila in incapere.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Osaka, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu debite de (290, 410, 490, 560)mc, fara sa-i modifice temperatura.

      Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut si extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,4 l/h condens.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

      Optional cu functia WiFi aparatul Osaka, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului Wi-Fi Remote Control cu conectare la internet puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone. Aceasta aplicatie afiseaza in timp real temperatura din spatiul unde este montat aparatul de aer conditionat; Afiseaza in timp real consumul de energie electrica si graficul cu consumul zilnic/lunar; Aplicatia poate optimiza o reducere de pana la 30% a consumului de energie electrica prin stabilirea/analiza parametrilor de functionare. Aceasta aplicatie WI-FI este diponibila pentru sistemele Android si IOS, (aplicatia AST REMOTE CONTROL se poate descarca gratuit).     Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Osaka face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in stand-by, conducand la o economie de energie de 66%.

     Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 790 x 275 x 200, iar cea exterioara are o greutate de 31 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 842 x 320 x 596, avand si kit de instalare (care contine traseul frigorific intre unitatea interna si externa). 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Osaka OHW12IG5 + Kit instalare inclus

Lasă un comentariu