Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP NeoFrost pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea argintiu si materialul inox de foarte buna calitate, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Controlul mecanic pozitiona in interiorul aparatului, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului.

     Cu tehnologia de racire Neo Frost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Cu ajutorul sistemelor separate de racire in cele doua compartimente, fructele si legumele se mențin ca proaspat culese. In plus, cu sistemul Active Dual Cooling se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.

Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP, 454 l, NeoFrost, H 192, Clasa A+, Metal/ Argintiu

     Aparatul avand debit multiplu ce functioneaza in zona de refrigerare, prin intermediul unor mici orificii de ventilare, pastreaza o temperatura uniforma in tot frigiderul, in special dupa ce deschidem usa. Beko cu un singur compresor si 2 circuite de racire este o combina frigorifica practica, dotata cu tehnologii de varf, perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica are un volum net generos pe frigider de 330 l precum și un compartimente special pentru fructe si legume. Combina frigorifica Beko cu dezgheţare automată, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara combinei, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

      Rafturile de depozitare alimente ajustabile sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Ever Fresh etans, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limita de la 0°C ~ 5°C iar nivelul umiditatii la interior este realizat, prin design-ul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.     Usa frigiderului cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea de condimente si branzeturi al doi-lea raft specializat pentru depozitare de oua si borcane si ultimul raft pentru depozitarea sticlelor si borcanelor cu inaltimea medie.

      Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Aparatul are iluminare Eco Led cu banda de lumini pe laterale ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Beko are la interiorul aparatului 2 termostate electronice cu reglare automata.

      Capacitatea maxima net de 454 litri este impartita  intre frigider caruia ii revin 330 litri si congelator cu un spatiu total de 124 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Usa congelatorului are un maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta.

     Puterea de congelare a aparatului este de 6 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Usa congelatorului are maner orizontal integrat cu deschiderea spre dreapta.

     Beko avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 9°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -16°C si -24°C. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara.

     Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Beko RCNE520K20XP detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa cu functie de memorare, mai mult de 60 secunde. Semnal sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Senzorii Fresh Sense monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Beko avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are in dotare un filtrul activ, de carbon ce elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. 

      Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de 404 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Beko presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 44 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 192 x 70 x 70 si o greutate de 84 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP, 454 l, NeoFrost, H 192, Clasa A+, Metal/ Argintiu

Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP, 454 l, NeoFrost, H 192, Clasa A+, Metal/ Argintiu

Lasă un comentariu