Bicicleta eliptica Kettler Rivo M pret si specificatii tehnice

     Biciclete eliptica Kettler Rivo M este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice; Caloriile sunt arse cu rapiditate, depunerile de colesterol sunt prevenite iar fluxul sangvin creste, reducand riscul de boli cardiace. Folosind acest aparat inima ta iti va fi vesnic recunoscatoare. 
     Kettler Rivo M este un aparat de fitness care imbina avantajele alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model de culoare negru cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 130 x 64 x 160 are o greutate de numai 55 Kg si nu ocupa mult loc. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele cu lungimea pasului de 32 cm fixat de fabricant, este prevazut cu un sistem antiderapant care face ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Lungimea pasului fi ajustat în funcție de înălțimea persoanei care face antrenament. De exemplu, pentru o persoana de inaltime medie va fi avantajoasă o lungime medie a pasului de 45 cm.Bicicleta eliptica Kettler Rivo M, Black     Distanta dintre pedale este de 24 cm. Kettler Rivo M include o pereche de brate mobile si 2 brate fixe de relaxare cu inaltime reglabila pentru a obtine un antrenament mai stabil. Senzori de puls sunt incorporati in manere fixe cu conectare la computerul bicicletei.Bicicleta eliptica Kettler Rivo M, Black     Acest model cu sistem de transmisie: disc de transmisie/curea de transmisie cu rata de 1:11, fiind construit din materiale de buna calitate cu rulmenti dubli este rezistent la greutati corporale de pana la 110 Kg. 
     Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD luminat si un computer de antrenament usor de utilizat compatibil cu receptor POLAR cu afisarea permanenta a 7 functii, care afiseaza informatii cu scanare la: timp, distanta parcursa per sesiune de antrenament, distanta totala, energie consumata, viteza, frecventa pedalare, setari atingere target (FAT/FIT/MANUAL). Computerul din dotare programat manual avand ca sursa de energie baterii de cc cu 8 programe, arata limita maxima a pulsului, cu afisarea notari pulsului in procente cu semnal optic de avertizare; Program de recuperare bazat pe masurarea pulsului. Această funcționalitate vă permite să monitorizati starea corpului în timpul exercițiului, iar semnalul va avertizeaza atunci când programul de antrenament trebuie să fie redus.     Kettler Rivo M functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul.Bicicleta eliptica Kettler Rivo M, Black     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 40 cm, cu o greutate de 12 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta eliptica Kettler Rivo M, Black

Lasă un comentariu