Televizor LED Horizon 28HL5300H calitate la un pret rezonabil

        Pentru cei care isi doresc un televizor din noua generatie 2017, cei de la Horizon au lansat cateva modele noi in ultimul timp, accesibile ca pret, Horizon 28HL5300H, fiind unul dintre acestea. Horizon 28HL5300H este un televizor non-smart care face parte din gama 2017, dotat cu cel mai nou sistem de procesare a imaginii pentru o experienta extraordinara alaturi de filmele si serialele tale preferate.     

       Display-ul de tip Direct LED masoara in diagonala 71 cm si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli. Contrastul dinamic este de 1000:1 iar luminozitatea de 200 cd/m2. Privit din lateral acesta are un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 170 grade. 

       Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare pozitionate simetric de putere 2 x 6W. Acestea beneficiaza si de caracteristici speciale de transmisie sunet cum ar fi: NiCam si Equalizer in 5 benzi de sunet.     

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. Navigarea in meniul programabil este intuitiva deoarece acesta are meniu si in limba romana. Odata setate posturile Tv vei putea face toate ajustarile de imagine cu ajutorul telecomenzii din dotare, avand o arie de semnal de pana la 5-6 metri.

       Cu ajutorul playerului integrat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate simplu prin atasarea unui stick de memorie sau HDD extern la iesirea USB a televizorului. Sta bine si la capitulul posibilitati de conexiune si voi mentiona aici iesire HDMI, SCART, Slot CI, iesire audio, USB, si minijack casti.        

      Cantareste aproximativ 5.5 Kg fiind astfel usor de pozitionat si pe un suport de perete avand un consum mai mic ca la un bec de numai 23 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret


          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus


          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

 

Televizor LED Horizon, 71 cm, 28HL5300H, HD, Clasa A+

Lasă un comentariu