Statie de calcat Tefal X-Press Control GV7781 calitate la un pret accesibil

      Tefal X-Press Control GV7781 este o statie de calcat puternica ce asigura rezultate perfecte de fiecare data datorita tehnologiei X-Pert Control care optimizeaza temperatura in 3 trepte cu o cantitate de abur optimizata pentru fiecare nivel in parte. Aceasta este una dintre cele mai performante dispozitive de calcat din portofoliul celor de la Tefal, un dispozitiv eficient cu ajutorul caruia nu vei da gres atunci cand vine vorba de a calca hainele la dunga.

      Sistemul avansat cu aburi ridica presiunea pana la 6.3 bari, un nivel foarte ridicat pentru o patrundere eficienta a aburului in tesatura. Este suficient sa calci hainele pe o singura parte ca acestea sa arate impecabil, fara urme de cute. Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 120 g/min de abur. Chiar si hainele cu cute dificile vor putea fi calcate la fel de bine, asta datorita functiei cu abur abundent sub forma de jet care permite eliberarea unei cantitati de abur de pana la 360 g/min. Rezervorul detasabil are o capacitate de 1.7 litri cu o autonomie destul de buna pentru sesiuni lungi de calcat.

     Functia Aquaboost ofera o pulverizare foarte puternica de aburi cu o umiditate perfecta pentru a fi utilizata in cazul hainelor groase care au prins cute. Un alt element mportant in tot acest angrenaj o reprezinta talpa cu functia Autoclean, prevazuta cu canale pentru directionare abur pe toata suprafata ei, pentru un calcat eficient si sigur. Forma specifica cu varf de precizie face posibila actiunea chiar si in acele zone mai greu accesibile. 

     Talpa Autoclean aluneca foarte usor pe toate tipurile de materiale si are o geometrie triunghiulara, asigurand astfel o buna stabilitate.     Cablul de lungime 1.8 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima iar manerul moale va completa cu succes tabloul unei statii de calcat performante ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu din partea Tefal.

      Functiile de siguranta vor asigura o protectie sporita in cea ce priveste calcarul depus in timp, acesta fiind indepartat automat dupa fiecare utilizare. Sistemul de blocare automat scoate din functiune statia in cazul in care aceasta nu este folosita un timp mai indelungat evitanduse astfel un consum energetic mare sau posibile accidente.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       O poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Statie de calcat Tefal X-Press Control GV7781, Talpa Autoclean, 2400 W, 1.7 l, 360 g/min, Alb/Mov

Lasă un comentariu