Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 43X13 pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 43X13 este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea argintiu si a materialului inox antiamprenta, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Panoul de comanda digital situat sus in interiorul aparatului este prevazut cu un ecran Magic Eye cu control electronic, avand butoane cu actionare touch – control ce controleaza toate functiile aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului impiedica formarea ghetii in interiorul combinei pastrand o temperatura uniforma in zona de refrigerare ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Liebherr Confort DNml 43X13 cu dezgheţare automată frigider/congelator este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara combinei, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. 

     Controlul temperaturii frigiderului si al congelatorului se realizeaza prin tehnologia Duo Cooling, cu doua circuite de racire complet separate. Prin aceasta racire dinamica cu umiditate controlata in zona de refrigerare si uscata in zona de congelare nu exista nici un schimb de aer intre compartimentul frigiderului si cel al congelatorului, acest lucru prevenind transferul de miros si opreste uscarea alimentelor. Un comutator aflat pe usa opreste ventilatorul atunci cand usa este deschisa. Acest sistem economiseste energie pretioasa.Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 43X13, 304 l, Clasa A++, No Frost, H 186.1 cm, Inox antiamprenta     Liebherr este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire No Frost dinamica are un volum net generos pe frigider de 209 l precum și un compartiment special pentru fructe si legume.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In plus frigiderul are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 6 sticle. In partea inferioara a combinei Liebherr se afla compartimentul mare etans de tip Bio Fresh de depozitare al legumelor si fructelor. Tehnologia Bio Fresh, patentată de Liebherr, garantează o aclimatizare perfectă pentru prospeţime de lungă durată a alimentelor. Fructele si legumele, îşi păstreaza vitaminele, aroma delicată şi aspectul proaspăt la o temperatură puţin peste 0°C şi în condiţii de umiditate controlata. Aparatul este dotat cu rafturi cu glisare usoara construit pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Usa frigiderului reversibila cu maner vertical este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Liebherr are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata.
     Capacitatea maxima net de 304 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 209 litri si congelator cu un spatiu total de 95 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila si maner vertical este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Sertarele detasabile, extrem de adanci cu parte frontala transparenta cu latime de 70 cm gliseaza pe sine telescopice. Ele ofera o vedere perfecta a continutului sertarului si cele mai bune conditii de depozitare pentru alimentele congelate. In plus sertarul detasabil mareste spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar. Puterea de congelare a aparatului este de 9 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Liebherr avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 26 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 9°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -18°C. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +43°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Pe partea de functii si tehnologie Liebherr Confort DNml 43X13 detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la – 32°C si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore in functie de incarcatura, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Liebherr avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie.

     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Liebherr este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum nominal de 635 W/24h. Consumul anual de energie este de 232 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 186,1 x 60 x 65,7 si o greutate de 70 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 4 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 43X13, 304 l, Clasa A++, No Frost, H 186.1 cm, Inox antiamprenta
Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 43X13, 304 l, Clasa A++, No Frost, H 186.1 cm, Inox antiamprenta

 

 

 

Lasă un comentariu