Boxa portabila Akai SS023A-X10 – Garantia unei petreceri pe cinste

      Atunci cand planuiesti o iesire in aer liber, la padure sau intr-un loc mai salbatic, nu ar strica sa ai parte si de ceva muzica care sa te binedispuna, asa cum este si boxa portabila Akai SS023A-X10, o solutie optima chiar si pentru o petrecere cu prietenii. Boxa portabila Akai SS023A-X10 este partenerul ideal atunci cand vrei sa dai o petrecere in mijlocul pustietatii si nu ai la dispozitie surse alternative de curent. Ai fi surprins cat de puternica aceasta poate fi, reusind sa furnizeze un fundal sonor consistent cat sa spui ca te aflii la o petrecere in toata regula. 

      Are un design compact, nu este nici foarte grea si vine dotata cu o multime de accesorii care sa te ajute la transportatul acesteia. De exemplu o poti cara foarte usor atasand cureaua de sustinere pe umar pana la locul distractiei. Deasemenea pentru a anima si mai mult atmosfera aceasta este prevazuta si cu un microfon, special pentru dedicatii si urari. 

     Sta foarte bine si la capitolul elemente de conectivitate, are suport card, USB dat si bluetooth. Poti controla toate functiile de sunet de la distanta cu ajutorul telecomenzii wireless inclusa in pachet. Dispune si de functie radio in banda de frecventa FM. Prinde foarte bine posturile in FM, cele nationale si regionale. 

      Performantele audio nu sunt dintre cele mai extraordinare dar pentru o boxa portabila este destul de rezonabil. Binenteles nici sursa de curent nu ajuta in acest sens, alimentarea cu energie fiind limitata pentro o mai buna autonomie in timp. Puterea exprimata de aceasta este de 50 W RMS iar banda de frecventa in care opereaza este de 20-20000 Hz.

    Distorsiunile pot aparea in cazul in care vei asculta la volum maxim, dar cum spuneam se aude rezonabil la un volum moderat. a mine a tinut bateria 5 zile la o utilizare de cateva ore pe zi, la volum mediu si conexiune prin Bluetooth plus radio FM. O recomand!

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio entry level capabil sa redea un sunet foarte bun disponibil la cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret

       Deasemenea profita zilele acestea de reducerile din cel mai mare magazin online si achizitioneaza boxa portabila Akai SS023A-X10 la reducere de pret: Verifica pret redus

 

Boxa portabila Akai SS023A-X10, Negru

Lasă un comentariu